![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
PS budu si je davat na stare plechove disky, ma cenu je predtim nejak osetrit? (odrezit, natrit, nevim co..) Nebo vymenit ventilek? Proste co s tim nez pojedu do servisu (asi uz zitra)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Moderátor: Moderátoři
prijemnou zabavu az ti to ustreli ruce pri pristim foukani. od kamosky otec je napul v dlaze a sadre a sesitej na x mistech pote co mu takovahle guma na voziku rupla pri foukani, navic to castecne dostal i strepama z prasklyho rafku kterej to nevydrzelNemo píše:S destrukcí za jízdy to taky nebude to největší riziko, (mám na vozíku gumy/protektory, které jsem někdy kolem roku 92? vyštrachal někde na vrakovišti, coby staré, stvrdlé, ale málo ojeté, jsou to ještě doagonálky, guma už místy opadala a je vidět chemlon, ale jezdí se s tím jen do lesa na dříví, tak co řešit! A foukám je tak na 3Atm)
Jeté ale slušné Rosavy mám zuté doma. Jezdit se na nich dá, nezklamou, jen na mokru kloužou.Koko Loko píše:Nevymýšlej kraviny a šetři na nové, pokud nemáš peněz nazbyt zkus Rosavy, tutaj http://pneumatiky.czveha.cz/ , znám pár lidí co na tom jezdí a žijí.