třetí bod přídavné převodovky - dotaz
Moderátor: Moderátoři
třetí bod přídavné převodovky - dotaz
uchytil sem převodovku na sielntblok do podlahy ale při rychlém rozjezdu na 1 a 2 střašně skáče ta přídavka a tluče se... pak je vše lepší než bylo, a s redukovanýma rychlostma je vše OK stejně tak i ve vyskokých rychlostech,..prostě jen ty rozjezdy...
Nemáš vyhnitú podlahu?? Nechápem ako sa môže klepať ak je uchytená na troch bodoch. Klepať sa môže jedine hlavná prevodovka, pokiaľ je prídavná na 3 bodoch a zle vycentrovaná. Inak to musí stáť pevne ako fták ruského cároviča.
Ešte mi ako príčina napadajú vymleté tie dva silentbloky, na ktorých prídavná visí....
Ešte mi ako príčina napadajú vymleté tie dva silentbloky, na ktorých prídavná visí....
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
ještě dotaz k vycentrování přídavky... je normální že se v určitých rychlostech a při rozjezdech páky z přídavky třesou? metodou pokus omyl sem ji vystředil jak to jen šlo(povolil šrouby, dal na přídavce neutral, nechal běžet motor a hejbal s ní tak aby se nic nekroutilo a nechvělo, pak jel vždy ještě projet) ale pořád to asi není ono...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec hosi.
Mam v plane tuto vychytavku urobit,akurat by ma zaujimalo,ci niekto pozna presny uhol,ktory zvieraju 3 skrutky,na ktore to chcem prisrobovat? Myslim tie 3 skrutky,ktore su zozadu reducky a drzia cosi napravo od zadneho kardanu pri pohlade zo zadu. Chcem to vyrobit vonku a potom to len namontovat na predlzene matice.
Mam v plane tuto vychytavku urobit,akurat by ma zaujimalo,ci niekto pozna presny uhol,ktory zvieraju 3 skrutky,na ktore to chcem prisrobovat? Myslim tie 3 skrutky,ktore su zozadu reducky a drzia cosi napravo od zadneho kardanu pri pohlade zo zadu. Chcem to vyrobit vonku a potom to len namontovat na predlzene matice.
- Přílohy
-
- untitled.png (1.31 KiB) Zobrazeno 1645 x