Máš.Saša píše:Trefa mám malé bezvýznamné +
Projekt Lada 2000
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Otáčkoměr bude trochu kecat, možná by chtělo přepočítat poměr zubů a v otáčkoměru upravit dělič. Ale pokud tam budeš nechávat žiguláckej otáčkoměr, tak je tahle debata bezpředmětná, protože ten je zapojenej stejně na rozdělovač, takže se nic nezmění a bude to chodit normálně a to čidlo bych tam vůbec necpal.
-
- Kontaktovat uživatele:
hmm hmm.. dobre, to je dobrej napad.. čim mi kablu tim lip... otázka jestli tam dá ten krátkej fiat, ktere je podobnej jako lada, nebo nechá origo rozdělovač na hlavě.. ten má jen kladivko...Jelen píše:Ale pokud tam budeš nechávat žiguláckej otáčkoměr, tak je tahle debata bezpředmětná, protože ten je zapojenej stejně na rozdělovač, takže se nic nezmění a bude to chodit normálně a to čidlo bych tam vůbec necpal.
- Stanley__001x
Tak konečně už mám vše ,aby to mohlo jíd do provozu ,setrvák převrtán a haluzově sehnáno saní na karbec, stříkačka u mě prohrála z důvodu pojebané elektriky na kterou už nemám nervy. Třeba to se do toho jednou pustím a bude to stříkačka ,ale už chci jezdit a bude mi muset stačit aspon 2.0 karbec. Ale už se to blíží ke zdárnému konci stačí už jen nasednout do motorového prostoru.
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
85kw?? to snad vic ne? jako ja nevim, kolik ma ten motor vykon vubec? (mozna sem to prehlidl)Štěpán Getsko píše:S karbecem a dobrým vejfukem to odhaduju na nějakých 85kW ( možná i víc ), takže kolem 200km/h to může mít maximálku.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
-
- Kontaktovat uživatele: