Máš.Saša píše:Trefa mám malé bezvýznamné +
Projekt Lada 2000
Moderátor: Moderátoři
-
Little Red Riding Hood
- Kontaktovat uživatele:
Otáčkoměr bude trochu kecat, možná by chtělo přepočítat poměr zubů a v otáčkoměru upravit dělič. Ale pokud tam budeš nechávat žiguláckej otáčkoměr, tak je tahle debata bezpředmětná, protože ten je zapojenej stejně na rozdělovač, takže se nic nezmění a bude to chodit normálně a to čidlo bych tam vůbec necpal.
-
Little Red Riding Hood
- Kontaktovat uživatele:
hmm hmm.. dobre, to je dobrej napad.. čim mi kablu tim lip...Jelen píše:Ale pokud tam budeš nechávat žiguláckej otáčkoměr, tak je tahle debata bezpředmětná, protože ten je zapojenej stejně na rozdělovač, takže se nic nezmění a bude to chodit normálně a to čidlo bych tam vůbec necpal.
- Stanley__001x
Tak konečně už mám vše ,aby to mohlo jíd do provozu ,setrvák převrtán a haluzově sehnáno saní na karbec, stříkačka u mě prohrála z důvodu pojebané elektriky na kterou už nemám nervy. Třeba to se do toho jednou pustím a bude to stříkačka ,ale už chci jezdit a bude mi muset stačit aspon 2.0 karbec. Ale už se to blíží ke zdárnému konci stačí už jen nasednout do motorového prostoru. 
-
Štěpán
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
85kw?? to snad vic ne? jako ja nevim, kolik ma ten motor vykon vubec? (mozna sem to prehlidl)Štěpán Getsko píše:S karbecem a dobrým vejfukem to odhaduju na nějakých 85kW ( možná i víc ), takže kolem 200km/h to může mít maximálku.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
-
Little Red Riding Hood
- Kontaktovat uživatele: