Teepee píše: ... A jestli jsi mi chtěl otrávit náladu tak gratuluji, byl jsi úspěšný.
To se krásně čte

Moderátor: Moderátoři
Teepee píše: ... A jestli jsi mi chtěl otrávit náladu tak gratuluji, byl jsi úspěšný.
Stejně tak jako má KL právo téměř bezdůvodně rejt, já mám právo nenechat si to líbit.JmJ píše:proc si kurna vsechno berete tak osobne? to je nejaka vysada vyssiho veku ze ztracite nadhled, nebo vas trapi neco jineho doma a v praci, ze nedokazete trochu rypancu prejit s humorem a nadhledem? navic od nekoho, koho docela znate a kdyz vite, ze to neni clovek, ktery by takove rypani myslel smrtelne vazne? Kdybych mel brat vsechno vazne, tak kuprikladu drobka uz byste asi chodili oplakavat na hrbitov
Jestli jsi měl pocit, že z Tebe "dělám blbce" tak se omlouvám. Jaksi nemám moc ve zvyku druhému naznačovat, že si o něm nemyslím nic pěkného, když to necítím z něj. Takže ani do ve svého vyjadřování tady, jsem se nesnažil zamontovat to, co jsi z toho pocítil. (vyjma příspěvku z 23.31, tam už to v první větě, POUZE jako reakce na vykopání válečné sekery, zamontované je)Koko Loko píše:To se krásně čte... , dobrá zakopávám válečnou sekeru
, ačkoliv jsem se pár ranžírů telekomunikačních natahal a to dokonce ve službách ČD
. Prostě příště nepiš tak, abych měl pocit, že ze mě dělá někdo blbce, jsem v jádru klidný a citlivý cholerik, ale něco prostě nepřejdu, kvák.
KL jí vykopalLuděk Musil píše:Chlapci, chlapci. Zrovna od Vás dvou bych to nečekal
. Předpokládám však, že Vaše válečná sekyra již byla zakopána. L.
Tady : http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10 ... 14:10.htmlLaďuša píše:A takový krásný téma to bylo...
Michale, ten tvuj odkaz na Svět na kolejích už nefunguje, kde já to teď najdu?
Jestli to byla okýnka s pružinou (lanka bokem a pružina nad oknem) tak ta prostě občas poskakují. My ze 171Michal Pokorný píše:Ale za to ta jízda, za Roudnicí to jelo celkem poklidně, ale pak to nějak festovně roztáhnul. To byl ale frkot, jel jak hovado, až jsem si říkal, že se ty muzejní kupéčkáče snad musí rozpadnout a také že se tak téměř stalo![]()
Jak se to při té svižnější jízdě pohupuje nahoru a dolu, tak se v rytmu toho pohupovaní začalo otevírat a zavírat okénko, velice slabě drželo nahoře. Naštěstí z Roudnice do Lovosic to není daleko tak jsem to bouchání a automatické větrání okénka vydržel, ale na delší cestu by to nebylo
s tou pružinou patrně bylo cosi v nepořádku, to okénko šlo velice zlehka, stáhnout by se dalo lehkým přiložením malíčkuTeepee píše:Jestli to byla okýnka s pružinou (lanka bokem a pružina nad oknem) tak ta prostě občas poskakují
Já z 090 jsem také zvyklý se nikde neopírat, zejména ne ve 451, velice nerad bych dostal žloutenkuTeepee píše:My ze 171 jsme zvyklí, sedět a nikde se neopírat, natož hlavou, abychom jaksi nepřišli o chrup