brzdy a čepy
Moderator: Moderátoři
Uz bych se fakt podelal.Vcera jsem mu rikal,ze mu je tam necham a ze si prijdu pro kompletni sadu novych cepu,ktera souhlasi.A on,at si to vezmu a prijdu s dokladem dnes.Tak jsem to tak udelal a on mi rekl,no oni to jsem privezli,ale nebylo to nikde zapsany,tak to zase odvezli na sklad.Takze zitra.Bych se podelal.Nevim co tam s tim delaj.Jinak je budu menit az ke konci mesice.Jelikoz skoro kazdou nedeli pracuju a budu je delat na chalupe,tak kdyby se neco posralo,tak bych se nemel jak dostat do prace.Jelikoz budu menit i brzdove hadice od trmenu,tak kdyby nahodou praskla trubka.
O tom mi ani nerikej.S tim mam sve zkusenosti.Jednou jsem mel na opravu favoritas pick-upa.Na predku byly popraskane hadice a ja,.ze je vymenim.Vzal jsem za jednu a roztrhla se se i trubka.Tak to uz jsem silel.Na druhe strane to same.Kdyz uz jsem v tom byl,tak jsem nakoupil trubky na cele auto.A travil jsem cele odpoledne ohybanim trubek a odvzdusnovanim.Budu na to strikat ruzdne sracky,modlit se a jeste jednou se modlit,aby povolil sroub a ne trubka.Jestli povoli i trbuka,tak povoli moje nervy.Po vcerejsi vymene vejfuku uz sem byl na pokraji sil.Stredni dil origo rus a posledni ceskej.Nad napravou,jak je ten ohyb,tak kdyz je motor v zaberu,tak to tam drnci do kastle.Budu s tim muset jeste neco dodelat.Nechapu,ze nemuzou odvest poradnou praci,to tam snad varej nekde na koleni.
[ Komentář přidal: Hurikán: st září 03, 2008 23:26 ]
Pozor na OT!!! A.
[ Komentář přidal: Hurikán: st září 03, 2008 23:26 ]
Pozor na OT!!! A.
Sorry za OT, ale je to příspěvek který ochrání Mirovi999 zdraví a nezkrátí si zbytečně život stresováním...zelenáči opovažte se!!!

jednoduchý recept, trubky nebývají nijak zrezlé, občas opravdu nejdou povolit. Je zbytečné se s tím trápit. Je lepší povolit hadici u brzdiče a pak otáčet hadicí a ne matkou u trubky. S tou se nemusí vůbec hýbat...zpětná montáž opačný postup, zatím to vždy takhle stačilo a žádná ukroucená trubka...tento postup aplikuji i u zadních chrochtat když matka ne a ne povolit(samozřejmě pokud je zdravá trubka, jinak měním od hadice celej zadekDusan wrote:stava sa ze to nejde povolit a amputacia je nutna
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
No...když střihneš hadičku, tak se tě to na třmenu bude povolovat furt stejně.....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
Hm, asi to furt moc nechápu..... Ale co už, hlavně že jiný jo
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
jasný, taky řešení...ale ještě je dobré, ustřihnout si z nějakého kusu gumy síly 1-3mm kolo o průměru těsnění víčka nádobky...našroubuj to pod víčko a nevyteče brzdovka(vyteče, ale ne tolik a hlavně nezavzdušníš válec když se něco protáhne a budeš to dělat dlouho). Pevné nervy a ať se zadaříMirek999 wrote:Diky moc za radu.To zni zajimave,jsem nikdy nezkousel.Tak to udelam.Ty hadicky muzu klidne strihnout,aby se to dobre povolovalo na trmenu.
zapoměl sem podotknout, že musíš použít víčko od spojky, ale to bys poznal když by ses snažil utěsnit víčko s plovákem
Ono i když měníš brzdovku je lepší to zacpat, neteče to pak všude...
Ono i když měníš brzdovku je lepší to zacpat, neteče to pak všude...
stlacit bezdovy pedal a niecim prilozit alebo zapriet do sedacky a kvapalina nevytiecie. je dobre pritom odpojit baterku alebo prislusnu poistku, aby nesvietili brzdove svetla
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Tak z tutý dimenze mě ještě vůbec nenapadlo uvažovat...
Zajímavý, to si musim propříště zapamatovat 
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
Má nějáký smysl měnit vnitřní gumičky v předních brzdových válečcích když netečou? Jde mi o to, že měním kotouče a brzdové desky, ale nakoupil jsem i ty spojovací trubky, gumičky, prachovky, odvzdušňováky. Jde mě o to, jestli výměnou těch gumiček docílím nějákého zlepšení když netečou. Pokud to nemá smysl, ušetří mi to hodně práce....
Lada 21044i r.v. 1997 "Láďa"
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"
http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif
http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/
Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!
Tři Sestry Lada Gang
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"
http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif
http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/
Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!
Tři Sestry Lada Gang