http://www.ikarusbus.cz/historie/ik261.jpg

Moderátor: Moderátoři
Tak jsem tu ešemku viděl dneska naklochtanou a jako povim vam, dobrá dejmovniceMinulou stránku jsem píše: Tady něco pro vás starobusomilce
No vida, měls říct, když mi jezdíš pod okny v práci, zkontroloval bych Ti tu cedulku.Honza 21061 píše:Včera jsem si báječně zajezdil... Samozřejmě se svým přiděleným mazlem 7348, měl jsem "šejdra" na lince 195. To je další z delších linek v Praze, ze Zahradního města, přes Malešice a Libeň až nahoru za Prosek, končí na Avii Letňany.
Tak to je na mě moc. Ale mám poct že se spotřeba měří metodikou EHK. Což by mělo být plně obsazené vozidlo jedoucí 2/3 rychlostí z maximální rychlosti vozidla na vzdálenost 1 km.Jura Baran píše:Pánové, mám takovou prosbu, protože autobusům vůbec nerozumím, potřeboval bych vědět, jaké je spotřeba běžně uřívaných autobusů v MHD a jako metodikou se zjišťuje. Bohatě mi postačí ozančení příslušné směrnice EU. A kdyby snad někdo věděl, jaká je spotřeba a jak se zjiš'tuje u speciálních autobusů (nemajících homologaci k provozu na pozemních komunikacích a pohybujících se v uzavřených areálech), bylo by to úplně super.
Jéééé, já chci taky, ale moje VAZidlo tak daleko nedojedezdenda píše:Tak jsem byl minulý týden v MLR. Úžasné, jízdy Ik 280T a ZIU9 nemají chybu, hlavně styl jízdy. Prostě pedál jízdy do 2 sec položit na podlahu a jeď, co to dáProstě fantasie...
Samý Ikarus 280 a 260...