BA3 2105
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš taky bláto a budík s ručičkou za rohem?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To neni blato
To su, prosim pekne, hovna, od nas z druzstva. Esteze sme v EU, inak by Tommel platil clo za vyvoz
Ja cez to chodim tak 10km/h, Tommel to aj tam valil snad 90
A rucicku za rohom som nemal po ceste iba ja, oplatilo sa nakreslit tacho do 200
To su, prosim pekne, hovna, od nas z druzstva. Esteze sme v EU, inak by Tommel platil clo za vyvoz
Ja cez to chodim tak 10km/h, Tommel to aj tam valil snad 90
A rucicku za rohom som nemal po ceste iba ja, oplatilo sa nakreslit tacho do 200
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ono to jede i do kopečka
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
foceno na rovince
majo: ty hovna byli ale zajimavy. proleteli sme tam, byli sme kus za tim a nejdnou to pristalo na predek a celni sklo dovnitr stresnim oknem nic
majo: ty hovna byli ale zajimavy. proleteli sme tam, byli sme kus za tim a nejdnou to pristalo na predek a celni sklo dovnitr stresnim oknem nic
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda ty žiga jsou, ale děla co? By pánové byli asi hodně překvapeni s cejchnutým tachem začínám se těšít na jedovnici, na fórech ty auta nějak jedou, na listině výsledků sprintu už ovšem nee...Little Red Riding Hood píše:1300 taky zalamuje rafičku.... ovšem u žiguláckýho tacha se není čemu divit...
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo na tachu 190 a na GPS 180 děsný rozdil, hlavně když jsem jel ve 3 lidech a s motorem v kufru, jede to hold na hovno Felda 1,3 MPi by takle naložena jela o dost lepe ja vim
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Miči, bacha na tyhle hochy tunerský, stačí se s nima jednou svézt..... Vim o čem mluvim
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Na SZ jsem reagoval, klidně tě svezu seriovou 1,7i a mužem porovnat s Feldou nebranim se Je mě zcela jasne že jsou auta která jedou v serii lepe ale Felda to fakt neni no uvidíš
-
- Kontaktovat uživatele:
hej to vůbec, jen když mi vrakli 2105 tak jsem šel po 1,7ičku, ale když jsem se svezl tak to prostě zklamalo...pokračování tématu až mi Tommel ukáže o co tu jde...asi jsem mimo mísu nebo co.Little Red Riding Hood píše:miči si koupil filcku, tak ted vychvaluje ji??.. nebo o co tu jde??.. člověče moje 1300 z Custom dílny LadaGangu by jí pohřbila...