![hello1 :hello1:](./images/smilies/hello2.gif)
TAK! Dnes jsem si zařádil! Po nekonečných dnech na Citybusu jsem do té služby šel už lehce znuděně a lhostejně, ale když se na rohu konečné Želivského objevil "klacík" B732, málem jsem vyskočil metr vysoko radostí, tušil jsem, že dnešní šichta bude něco jako prázdninový výlet- a také byla!!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Konečně po půl roce jsem si zase mohl pohrát s převodovkou, slyšet chrochtání Liazky a užívat si pohledu na přístrojovou desku.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hlavně zase ty typicky klackové scény, kdy odbočuji před Strašnickou na křižovatce doprava, levou rukou točím volant a zdravím kolegu, pravou podřazuji a ještě asi něco jiného jsem u toho dělal, 3 věci najednou jsou málo. (práci s pedály při meziplynu nepočítám). Kdyby mne v tu chvíli někdo fotil, musel bych za tím volantem vypadat, jako šoféři starých náklaďáků před 20 lety- udřený výraz ve tváři, zápasení s volantem, řazení, zdravení...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ale to se mi na tom líbí, je to takové profesionálnější, než tam přihučet s automatem, kde jde řízení jedním prstem, to není ono...
Celé odpoledne jsem vyhrával Country, zajímavé, že i ten tranzistorák má v té Karose lepší příjem a když to srovnám se včrejškem, kdy jsem málem padl s bolestí hlavy a měl o kolo méně než dnes, tak když jsem přijížděl do garáže, uvědomil jsem si, jak dnes vůbec nejsem unavený a sjel bych si to klidně ještě jednou!!!
Kdepak, tohle byla bezvadná služba a doufám, že už brzy bude hotový ten "můj" klacek a já přejdu na diagram, kde nejsou Citybusy...
Co mne docela udivilo, jakým způsobem jezdí autoškoly... Nejen, že se neobtěžuje nechat mě vyjet ze zastávky, ale potom ještě jede 45 a zřejmě je mu jedno (instruktorovi) že kdyby mne pustil vyjet, tak budeme spokojení oba. Třetí věc- nestihl jsem kvůli nim zelenou, protože jeli prostředkem- snaha něco udělat, nulová. Korunu tomu nasadilo, že po naskočení zelené koukám v zrcadle, že autoškola mi jede do boku autobusu.
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Nakonec to jaksi strhli do svého pruhu a jeli doleva, já doprava... Neuvěřitelné, ten učitel snad musel být větší začátečník, než ten žák...
Naopak jiná autoškola se zase zachovala profesionálně a nechali mě objet překážku v protisměru, to mi hodně pomohlo... Je to těžké, bohužel kvalita instruktorů je velice rozdílná.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
To se jezdilo... A zítra zase Citybus...
Nemůžu si pomoct, ale postupem času mi ta Praha zejména při ježdění autobusem, když na stejná místa jezdím za den vícekrát, připomíná Los Angeles ve filmu Rychle a zběsile. Hlavně na Kavčích horách u televize, je tam vidět do dáli na Barrandovské sídliště, estakádu, na druhé straně je park a "mrakodrapy" no a při posledním kole za tmy, koukám v zrcátku, že kousek dál na rohu září červeně velké "china bistro".. Ještě název T&K Food a bylo by to stoprocentní.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Na Želivského jsem zase při pauze objevil jakási druhá Stínadla "Light", takže jsem si také užil...
Konečně zase budu poznávat Prahu, to se mi líbí...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Prošel jsem se i kolem nové budovy České spořitelny, tam byla cítit "kancelářina" i na ten chodník. Kdepak, ani omylem. Když člověk vidí ty škrobené lidi...