![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ahoj, já mám rok výroby 2003 a ten zadní dvoubodový pás je jiného typu než ostatní. Je vyrobený v Moravanu Otrokovice, ostatní předpokládám, že jsou originál z Ruska. Z toho usuzuji, že ten třetí pás na zadní lavici montují až v ČR.tavri píše:Včera jsem čistil auto a po víc jak 4 letech si teprve všimnul, že zadní pásy nejsou stejný. Máte to tak všichni nebo je to zase nějaká haluz u mého auta.![]()
Když můžou být rozdílné motorky ve dveřích u zelvotrona...
Mimochodem, zkuste dát kbelík 10l pod Felicii
Díky za rady.To jsem tu našel, že ty hadice nemají text. vložku. Problém je v tom že mám právě ten problémový ročník 2001, co nemá žádný přístup k těm hadicím.Na ten posilovač brzd se necítím, tak to dám do servisu.Myslíte si, že bych to mohl reklamovat jako skrytou vadu?Voda se ztrácela už po týdnu ježdění.A na Mělníce asi nebudou mít jiný hadice než bez text. vložky, že? Dám to do místního servisu Bosch.Jsou tam ochotní, teda když nepřijdete v pátek odpoledne před zavíračkouJiri píše:pokud vím jsou 2 typy provedení topení - zlomový rok je 2002/2003 novější topení má přístup jap píše tonda, starší ročníky to mají složitější (já to nechal dělat na mělníku, stálo to cca 1000kč z toho materiál 20kč.) Opravdu rozebírali toho dost.
problém lady je že většina hadic nemá uvnitř textilní vložku a tenší hadice jsou použity netvarované.
To s tou felicií souhlasím, Dělal jsem u lady výfuk a úplně perfektně.Auto nemuselo vůbec na zvedák, prostě jsem si dal molitan pod záda a zajel jsem pod něj.Zkuste nechat ležet pána s pivním mozolem pod felicí, nebo pod fáčekm.tavri píše:Včera jsem čistil auto a po víc jak 4 letech si teprve všimnul, že zadní pásy nejsou stejný. Máte to tak všichni nebo je to zase nějaká haluz u mého auta.![]()
Když můžou být rozdílné motorky ve dveřích u zelvotrona...
Mimochodem, zkuste dát kbelík 10l pod Felicii