Ukostření volantové tyče
Moderátor: Moderátoři
Ukostření volantové tyče
Ahoj, mam takový menší problém s ukostřením volantové tyče na vaz 2101. Nechce to troubit. Když volantem např. o pulku kruhu otočím tak se to najednou roztroubí, ale pak ho vrátím tak to zase nejde. prostě to nemá kontakt..Když vezmu kabel a spojím tyč s karoseríí. ( nebo převodku řízení s tyčí v motorovém prostoru) tak se to roztroubí. Kontaktem na volantu to není, měl jsem ho důkladně rozebrán a zjistil sem že tyč nemá kostru. Je mi blbé namotat na tyč drát abych to nak ukostřil. proto se ptám jestli už se stím něgdo nesetkal.Děkuji za pomoc wenca
Vaz 21061 r.v. 1986 Lada 1500S , Mechanik Lada 1600 MTX , Simson SR70
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
To Wolf: rada dobrá - tak pro "hranatce" .... , Wenca řeší problém v 01 (sice nevím proč, když v nicku má 03)
Je však zajímavé, že v nějaké poloze (- 180°) to funguje. Mě by to spíše navigovalo na způsob/závadu přenosu mezi volantem a kontaktem na trojpáčce ......., ale nevím - chtělo by to více podrobností. L.
Je však zajímavé, že v nějaké poloze (- 180°) to funguje. Mě by to spíše navigovalo na způsob/závadu přenosu mezi volantem a kontaktem na trojpáčce ......., ale nevím - chtělo by to více podrobností. L.
Naposledy upravil(a) Luděk Musil dne úte úno 05, 2008 14:52, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, vaz 03 jsem prodal a nick jsem si ještě nezmenil, rychle to napravím. Mezi volantem a tlačítkem to není, ten stírací krouzek je dobrý ( to je vše vpořádku). Tak to vypada na ten kloub teda , no to je mazec. Tak až bude volná garáž tak se jde opravovat. Díky wenca
Hmm, myslel jsem že si to mohli splést, zas takovej tuning nemám
Tak furt přemejšlím jak to ukostřit.( chtěl bych vymyslet něco jako stěrací kroužek jako je nahoře pod volantem , ale nechce se mo kvůli tomu rozebírat sloupek řízení atd.)Je mi prostě divný , že ten šnek v tý převodce řízení nepřevede mínus pol na tu tyč co s ním otáčí , vždyt to má kontakt!!n Ale v oleji.....
Tak furt přemejšlím jak to ukostřit.( chtěl bych vymyslet něco jako stěrací kroužek jako je nahoře pod volantem , ale nechce se mo kvůli tomu rozebírat sloupek řízení atd.)Je mi prostě divný , že ten šnek v tý převodce řízení nepřevede mínus pol na tu tyč co s ním otáčí , vždyt to má kontakt!!n Ale v oleji.....
- Křečík Barbuška
- Křečík Barbuška