Jak nemit z Lady pojizdnou pec
Moderátor: Moderátoři
Jak nemit z Lady pojizdnou pec
Mate negdo praxi v tepelnym odizolovani LADY? Jde mi o to,zda se da nejakym zpusobem lepe tepelne odizolovat,pro parny dny.Bylo by dobry neco udelat se strechou,bo je to plocha dost velka,a staci par minut na slunicku,a muzu delat volsky oka i na podlaze.Za predni sklo sice davam clonu a zadni ma zaluzie,ale to jen pomuze nepopraskani palubky atd.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že je to v Ladě horší než u jiných aut? Mě to nepřijde, jako problém bych spíš než střechu viděl koženkový sedadla....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
me to taky neprijde, a to jsem extremne haklivej,,trojuhelnicky to jisti (ja je ale nemam)v jinych autech je to 100x horsi, dulezite je se rychle rozjet, pak uz v poho..jinak stresni okno a okenka 1mm dolu
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
vacsinou staci vymenit ventil kurenia za nejaky co neprepusta, napr taky ako ma Myso
a hlavne treba mat na vrchu priecky medzi motorom a tym zlabom, kde su stierace a sanie kurenia gumene tesnenie, inak motor odvetrava rovno do kabiny...
ale uplne najlepsie je cely interier rozhodit a vsade vsetko pekne zaizolovat nejakym vhodnym materialom zo stavebnin...
a hlavne treba mat na vrchu priecky medzi motorom a tym zlabom, kde su stierace a sanie kurenia gumene tesnenie, inak motor odvetrava rovno do kabiny...
ale uplne najlepsie je cely interier rozhodit a vsade vsetko pekne zaizolovat nejakym vhodnym materialom zo stavebnin...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Isover, typ uz presne nevim, je ale 20mm tlusty a nahore ma hlinikovou folii na auto to vychazi asi na 700,-. Funguje dobre, je i proti hluku s zkousel jsem i zaruvzdornost, nehori. Samozrejmne pokud na nej chrstne benzin tak hori,ale kdyz chytne auto tak hori vsechno ze...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...