úpravy motoru z 21061 (1500)
Moderátor: Moderátoři
úpravy motoru z 21061 (1500)
Kolik muzu dostat kw z 1500 motoru kdyz budu mit tyto upravy: snizena hlava o 1 mm a nove ventyly zabrosene sedla a nove guferka,ostra vacka 300 stupnu,prime sport sani a sport vzduch filtr ze 100% bavlny,odlehceny setrvak cca 3mm,sport svicky ,vylestene saci potrubi prosim odpovezte dik moc
dvojityho webera nechcu moc kvuli spotrebe este sem zapomel napsat ze delam vyfukofy system komplet cely z nerezu 50 nebo 60 jak mi prijde material du hned delat ladeny vyfuk vlastni vyroby ( delal sem ho ze stredoveho tlumice z kadeta 1.8 a na jedne strane sem udelal diru o prumeru 10 mm a navaril sem tam COckem 10 mm neres rouru 2 mm steny moje poznani z toho vyfuku suprove lepsi jak origo ladak za hafo penez de lip do otacek zvuk jak pila pri podrazeni prska vic jak subaru krasny zvuk fakt) a misto stredoveho vyfuku na mojem zigu mam rezonator
no sak mam zigo je auto jako prase nikdy nechcu menit a jak nekdo ziga pomlouva ho poslu do prdele pac zigul je pro me skoro vsechno a chcu to krmit benalem a premyslim na prevrtani na 1700 obsah co vy na to? to by dost pomohlo ne je to mozne udelat? a pasujou pisty treba z nivy 1700 na 15kovou ojnicu?
-
- Kontaktovat uživatele:
mam pocit z uz si si to vypocital http://www.ladatuning.estranky.cz/stranka/nase-karyzigul píše:Kolik muzu dostat kw z 1500 motoru kdyz budu mit tyto upravy
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Jestli nechceš dvojitýho webera, tak asi tak moc nechceš ani ten výkonzigul píše:dvojityho webera nechcu moc kvuli spotrebe este sem zapomel napsat ze delam vyfukofy system komplet cely z nerezu 50 nebo 60 jak mi prijde material du hned delat ladeny vyfuk vlastni vyroby ( delal sem ho ze stredoveho tlumice z kadeta 1.8 a na jedne strane sem udelal diru o prumeru 10 mm a navaril sem tam COckem 10 mm neres rouru 2 mm steny moje poznani z toho vyfuku suprove lepsi jak origo ladak za hafo penez de lip do otacek zvuk jak pila pri podrazeni prska vic jak subaru krasny zvuk fakt) a misto stredoveho vyfuku na mojem zigu mam rezonator
A přes "rouru" o průměru 10 mm bys motor snad ani nenatočil. Jinak hodně štěstí při honbě za výkonem jak prase
sorry nechtel sem napsat 10 mm ale 10 cm omlouvam se jo ten vykon sem mel vypocitany odbornikem ale nejake dily sem dal jine tak proto se ptam a co to prevrtani na 1700 bylo by to moc slozite bo ne?a zralo by to vic? a stacil by na to origo karbec? poradte moze to byt drsne hodilo by se to k tym upravam mojim nad tym dvojitym weberem premyslim ale kte ho zehnat?? a za kolik? duvodem ze chcu at je to dost nadupany zigo je ze me serou vseci co ziga pomlouvaji a zajebani skodovkari a bavoraci atd proste je chcu natrit a vytrit jim zrak ja budu porad ziga branit zuby nechty je to pro me nejlepsi auto lepsi nez nejake noveale je to muj nazor tos mi odepiste no