chtěl bych se zeptat Kroskařů, kterých je tu posledních dob jak much

Moderátor: Moderátoři
nic, zastavil by se na maximální hodnotě, kterou by dokázal ukázatvalda1971 píše:Crosska sice nevím, ale Priora má psáno 183 a tachometrových 200 (GPS myslím 189 - foto je v mém tématu) pobrala s rezervou, šla by dál, ale já nevěděl, co by to udělalo s tím elektronickým tachometrem.
Přesně tak, na 111 ověřenozelvotron píše:nic, zastavil by se na maximální hodnotě, kterou by dokázal ukázatvalda1971 píše:Crosska sice nevím, ale Priora má psáno 183 a tachometrových 200 (GPS myslím 189 - foto je v mém tématu) pobrala s rezervou, šla by dál, ale já nevěděl, co by to udělalo s tím elektronickým tachometrem.
Aha, to bude tím, v Kalinách II se zatím moc neorientuji a to na co jsem koukal byla ruská kroska s 21127kou motorem (106 koníků, stejně 21129 co se dává do vesty), teď koukám, že slovlada tam píše 98 koníků což asi teda odpovídá té 21126cestano112 píše:Predovšetkým má Kalina podľa SK stránky písanú maximálku s motorom 21126 168km/h.
No tohle je právě těch 106 lošadí čili 21127stano112 píše:Georgius-aby sme sa trocha pochopili,tak si pozri toto pre ilustráciu,lebo to video nie je samozrejme moje.Je to s tým trocha silnejším motorom,ale takto nejako zrýchluje aj crosska.https://m.youtube.com/watch?v=9fRHGPZWINw
Dúfam,že to vyhovuje aj pre nemecké dialnice.
No původně jsem nové auto chtěl kupovat v Sadské, ale očividně po té co prodali jednu Grantu tak dostaly z ústředí za uši a tak tam furt visí tenhle blábol: http://www.lada-sadska.cz/aktuality/nova-vozidla-lada/Gallič píše:Georgius : A odkud by jsi Crossku bral ???
AMK Most doveze na přání i osobák, ale když je takový cenový rozdíl, to se každopádně i ze Severu vyplatí jet do RemoraidGallič píše:Georgius: jsem v podobné situaci jako ty, starší vůz dosluhuje. AMK by bylo dobrý jako autorizovaný servis, vozí jen Nivy z Německa ...... Zároveň Remoraid nabízí novou Nivu za 270 000 s DPH a AMK za 305. Což je velký rozdíl, to samé by mohlo být i s Kalinou. Nejlepší asi koupit u Remoraida a servis Sadská.
koupit normální auto?Georgius píše:jsem si totiž začal pohrávat ještě s jednou myšlenkou
Kacíř na Ladafóru !!!zelvotron píše:koupit normální auto?Georgius píše:jsem si totiž začal pohrávat ještě s jednou myšlenkou