Prosím o radu ako má byť zapojená spínacia skrinka, zlomil sa mi klúč a zohnal som druhú, len neviem či je z Nivi alebo z obyčajnej lady.
mám tu takéto káble
2x fialový z modrým pásikom spolu
2x mobrý hrubší, tenší spolu
1x hnedý a zneho ide 1x ružový
vie mi niekdo poradiť
ďakujem
spínací skříňka zapalování
Moderátor: Moderátoři
Re: spínacia skrinka
Problém vyriešený. Ďakujem pekne, všetko som našiel v téme Problém po navrácení elektriky do auta. Ďakujem hlavne Petr HC za link na obralzok kde som všetko vyčítal
spínací skříňka zapalování
Zdravím,mám problém se startováním.Rozpadla se mi spínací skříňka(vypadlo zajišťovací pérko).Poskládal sem ju dohromady tak jak byla a nemůžu nastartovat.Pří skládání tam trochu zajiskřilo.Ted otočím klíčkem,kontrolky se rožnou normálně,dokonce i žárovky interiéru se lehce zhasnou jako při normálním startování,akorát startér netočí.Kde může byt chyba?Pojistky sem kontroloval.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Re: spínací skříňka zapalování
Buď jsi nezapojil "startovací" kabel vůbec, nebo na špatný pin, nebo je opálený kontakt na oříšku. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Koupil sem selou skřínku aj s klíčema,dneska to vyměnim a uvidím.
Nakonec to byla vybytá baterka,asi jak mi to zajiskřilo,nebo možná mám někde přerušenej kabel a chytá kostru.