mám problém u své Lady 2101 něco mi vybijí autobaterii a nevím co s tím.
Po dobití vše šlape jak mám cca 3 měsíce a po té zase stejný problém připadá mě jako kdyby se baterie náhle vybila.
Prosím o radu nerad startuji klikou

Moderátor: Moderátoři
Já musím sundavat u Priory z rádia Pioneer panel i v bezpečné garáži - ten "šmejd" je žrout. Zlaté staré rádia s mechanickým vypnutím. Jinak pravda s tím, co píše Laďuša.Jiří Proček píše:Taky to rádo dělá rádio
Pokud je baterie v pořádku, tak při správném zapojení nemůže být problém. Na Werglu:-) už se mi povedlo nechat rádio celou noc hrát. Při startu to nebylo poznat. Stáří baterie nevím, věděl by JMJ:-)valda1971 píše:Já musím sundavat u Priory z rádia Pioneer panel i v bezpečné garáži - ten "šmejd" je žrout. Zlaté staré rádia s mechanickým vypnutím. Jinak pravda s tím, co píše Laďuša.Jiří Proček píše:Taky to rádo dělá rádio
Chester píše:Pokud je baterie v pořádku, tak při správném zapojení nemůže být problém. Na Werglu:-) už se mi povedlo nechat rádio celou noc hrát. Při startu to nebylo poznat. Stáří baterie nevím, věděl by JMJ:-)valda1971 píše:Já musím sundavat u Priory z rádia Pioneer panel i v bezpečné garáži - ten "šmejd" je žrout. Zlaté staré rádia s mechanickým vypnutím. Jinak pravda s tím, co píše Laďuša.Jiří Proček píše:Taky to rádo dělá rádio