Moderátor: Moderátoři
takže zaměnit půjde když nasadim matku co je normálně pravotočivá?? s tím že by obě kola měli matice pravotočivé?? stejně se matky zajištují eště zaťuknutím do drážky tak by se povolovat neměla ne?? mě jde spíš o to jestli bude nějaký problém na to nasadit ten držák brzdiče a držák čepu řízení aby se to dalo použít i v pravo jelikož nikde na internetu sem pravý náboj nenašel, jen levý, potřebuju to udělat do zimi jelikož můj poškozený náboj způsobuje menší účinost brzdy a táhne mi to do leva, jelikož nové ložisko na poškozený náboj si už normálně nesedlo a mam díky tomu mírně na křivo brzdový kotouč tudíž se při sešlápnutí brzdy víc zabrzdí levé které je v ose tak jak má a pravé mi nejdřív zakřivý brzdovou destičku a až pak reaguje brzda což sem spozoroval na šikmém opotřebení vnitřní brzdové destičkyhřidel náboje stejná je, ale právě závit ji určuje na levou nebo pravou stranu
tak to je to čeho sem se bálno myslím že ten závit není tak rozhodující jako šrouby na páku řízení-měla by být namontovaná na náboji a obě páky jsou sice rozměrově shodné ale zrcadlově-stejně jako náboje takže to nelze přehodit
Nechceš radši koupit ten správnej kus na tu stranu jak má být? Vidím v tom naprosto zbytečný riziko.Freedom píše:takže zaměnit půjde když nasadim matku co je normálně pravotočivá?? s tím že by obě kola měli matice pravotočivé?? stejně se matky zajištují eště zaťuknutím do drážky tak by se povolovat neměla ne??
už se o to snažím od léta a nemohu ho nikde najít a ted se mi poštěstilo a našel sem aspon tenhle tak to zkusim zejtra znova, ale potřebuje to nutně, měl sem před 3 měsícema generálku brzd a destičky z týhle strany jsou už zas na výměnuMartasBrno píše:Nechceš radši koupit ten správnej kus na tu stranu jak má být? Vidím v tom naprosto zbytečný riziko.
Freedom píše:ano ano jen samotný náboj jak je znázorněn na obrázku i s těmi otvory pro šrouby, samotný hřídel by mi byl asi k ničemu ale právě ten mam poškozenej od zaseknutého ložiska v 70km/hjá se domníval, že chceš dolovat samotný náboj kola, tedy jen hřídel co jsou ložiska.