převodovka řízení
Moderátor: Moderátoři
převodovka řízení
zdravim, chtel bych se zeptat jaka vada je asi v přovodovce řízení, zda ze spodu je upevneno tahlo řízení k prevodovce rizení kdyz s nim zahybu tak to dela rany, nevypada ze by matice byla uvolnena, je to cim dal tim horsi a mrda mi to do volantu kdyz vjedu do nake diry diky za radu
-
- Kontaktovat uživatele:
Povolis to jinak golouVeverka píše:Jak mám povolit tu matku co je na hlavním šroubu?Nejde to ani za boha.Vůli ve volantu mám přesně 15 stupnů.

Pokud teda myslis tu zajistovaci nahore, tu dole nepovoluj pokud nemas druhou paku - nesundas ju totiz, leda nahrat dost ale lepsi je odriznout a dat druhou paku.
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Je to ta nahoře,ono totiž ani tou golou povolit nejde!Drobek81 píše:Povolis to jinak golouVeverka píše:Jak mám povolit tu matku co je na hlavním šroubu?Nejde to ani za boha.Vůli ve volantu mám přesně 15 stupnů.![]()
Pokud teda myslis tu zajistovaci nahore, tu dole nepovoluj pokud nemas druhou paku - nesundas ju totiz, leda nahrat dost ale lepsi je odriznout a dat druhou paku.
Gola a klíč na svíčky se spíše bezmocně "protočí" ,krásně tam drží klíč na kola,ale s ním nakonec stejně vůbec nehnu!
Můj kamarád říká: "kde nepomůže síla, je potřeba použít větší sílu a kde nepomůže ani ta největší síla, je potřeba přečíst si návod."
....
Můj otec říká: "Kde je potřeba síla, stačí použít dostatečnou páku"
...
.
.
.
.
.
.
P.S. Neber to až tak vážně
....
Můj otec říká: "Kde je potřeba síla, stačí použít dostatečnou páku"
...
.
.
.
.
.
.
P.S. Neber to až tak vážně

Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!