převodovka řízení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
kubahosi
Kontaktovat uživatele:

převodovka řízení

Příspěvek od kubahosi »

zdravim, chtel bych se zeptat jaka vada je asi v přovodovce řízení, zda ze spodu je upevneno tahlo řízení k prevodovce rizení kdyz s nim zahybu tak to dela rany, nevypada ze by matice byla uvolnena, je to cim dal tim horsi a mrda mi to do volantu kdyz vjedu do nake diry diky za radu
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

mas ju spravne serizenou? Nemusis pri jizde vyrovnavat plachteni?
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Jak mám povolit tu matku co je na hlavním šroubu?Nejde to ani za boha.Vůli ve volantu mám přesně 15 stupnů.
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

Veverka píše:Jak mám povolit tu matku co je na hlavním šroubu?Nejde to ani za boha.Vůli ve volantu mám přesně 15 stupnů.
Povolis to jinak golou :wink:
Pokud teda myslis tu zajistovaci nahore, tu dole nepovoluj pokud nemas druhou paku - nesundas ju totiz, leda nahrat dost ale lepsi je odriznout a dat druhou paku.
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Drobek81 píše:
Veverka píše:Jak mám povolit tu matku co je na hlavním šroubu?Nejde to ani za boha.Vůli ve volantu mám přesně 15 stupnů.
Povolis to jinak golou :wink:
Pokud teda myslis tu zajistovaci nahore, tu dole nepovoluj pokud nemas druhou paku - nesundas ju totiz, leda nahrat dost ale lepsi je odriznout a dat druhou paku.
Je to ta nahoře,ono totiž ani tou golou povolit nejde!
Gola a klíč na svíčky se spíše bezmocně "protočí" ,krásně tam drží klíč na kola,ale s ním nakonec stejně vůbec nehnu!
peet2101

Příspěvek od peet2101 »

Můj kamarád říká: "kde nepomůže síla, je potřeba použít větší sílu a kde nepomůže ani ta největší síla, je potřeba přečíst si návod."
....

Můj otec říká: "Kde je potřeba síla, stačí použít dostatečnou páku"
...
.
.
.
.
.
.
P.S. Neber to až tak vážně :mrgreen:
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubahosi »

plachtení kdyz jsem jel nedavno 110 tak kdyz jsem predjizdel auto tak jsem mel problem to srovnat to je pravda, jinak mi jede rovne a vule na volantu je zhruba 3 cm. serizeni nepamatuju kdy bylo na posledy zda bylo
Saša

Příspěvek od Saša »

Seřizování vůle se provádí seshora převodky vždy v půli dráhy (přímý směr) . Pokud je vůle ve hřídeli (dolní) vycházející z převodky je to nejlépe vymněnit jako celek .
PS: O síle potřebné k povolení "jisté" věci říkám toto : "Nejde li to povolit silou , použíj násilí - pokud se to ulomí šlo o vadu materiálu" .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“