http://www.i-svetmotoru.cz/article/7174 ... ai-accent/
[ Komentář přidal: zelvotron: út duben 20, 2010 19:40 ]
Edit názvu, uděláme si z toho univerzální topík na články o desítce

Moderátor: Moderátoři
To teda jo.Tomu lítaj všechny auta snad i ten skálobus.radek mb píše:.Měli se svézt se Skaloušem,aby viděli,kolik je to schopno jet.
Nevím Svět Motorů mi vždycky přišel jako takovej časopis kde se s tím nepářou a prostě vezmou náhodný auto bez ohledu na stav a kus a prostě o něm cosi napíší.Třeba fotky výfuků jsou nám jaksi z globálního pohledu nanic.Zvlášť když připíšou, že u jejich testovanýho vozu zrovna výfuk vypadá že se rozpadne.Pak to vytváří dojem že všechny typy tohoto povozu mají prostě starý a výfuk na rozpadnutí a je to vada celé modelové řady.radek mb píše:Přesně to,co jsem od Světa Motorů čekal....s něčím se dá i souhlasit
Taky si myslím, že si vzali horší a možná i neudržovaný kusžež píše:Stejně si vzaly do testu jakousi chrchlu
Mno závidím Ti. Jednak já jsem takovouhle rychlostí nejel a jednak bych se zaručeně bál.Už na těch 140ti se bojím kdy mi tam kdo skočí.FOMA píše:bez problémů 185km-h
Buď je to tím no name plynem, který jsem načepoval podezžele levně, nebo je vážně ten plynovej filtr tak zadělanej že to prostě nejede, anebo ta váha vzduchu.Nenapadlo mě přepnout na benzín, jestli to pojede víc nebo ne.FOMA píše:pokud někomu 10ka nejede alespon 160-170 tak tam něco nebude v pořádku
To je fakt, to mi nedošlo.zelvotron píše:Ale buďte rádi, jen ať to haní a nikdo to nechce, díky tomu to stojí pár kaček![]()
Na kvalitní plyn by to mělo jet lépe jak na benzín. Má větší oktanové čísloBuď je to tím no name plynem, který jsem načepoval podezžele levně