Napsali o 211x
Moderátor: Moderátoři
Napsali o 211x
Tak jsem viděl svět motorů 10/2009 a světe div se je tam porovnání 112 versus Hyundai Accent. Račte se pokochat fotkami, které dodám.
http://www.i-svetmotoru.cz/article/7174 ... ai-accent/
[ Komentář přidal: zelvotron: út duben 20, 2010 19:40 ]
Edit názvu, uděláme si z toho univerzální topík na články o desítce
http://www.i-svetmotoru.cz/article/7174 ... ai-accent/
[ Komentář přidal: zelvotron: út duben 20, 2010 19:40 ]
Edit názvu, uděláme si z toho univerzální topík na články o desítce
- Přílohy
-
- svetmotoru1.pdf
- (205.12 KiB) Staženo 549 x
-
- svetmotoru2.pdf
- (212.5 KiB) Staženo 541 x
-
- svetmotoru3.pdf
- (235.7 KiB) Staženo 576 x
Naposledy upravil(a) plavec dne úte dub 20, 2010 18:39, celkem upraveno 1 x.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
DODATEK-Poslední stránka k předchozí četbě
A poslední stránka je zde:
- Přílohy
-
- svetmotoru4.pdf
- (222.51 KiB) Staženo 543 x
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Zaujímavé po přečtení takového testu bych si ladu nikdy nekoupil
Stejně si vzaly do testu jakousi chrchlu. Mám sice 16v ale 130 km/h to dá i na trojku
Jestli se nepletu tak píšou že je to rv.2004 ale má ještě spodní černý pruh což by mýt neměla! Jde vidět že pánové tomu určitě "hodně "rozumí!!!
Stejně si vzaly do testu jakousi chrchlu. Mám sice 16v ale 130 km/h to dá i na trojku
Jestli se nepletu tak píšou že je to rv.2004 ale má ještě spodní černý pruh což by mýt neměla! Jde vidět že pánové tomu určitě "hodně "rozumí!!!
Naposledy upravil(a) žež dne stř bře 04, 2009 17:58, celkem upraveno 1 x.
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to,co jsem od Světa Motorů čekal....s něčím se dá i souhlasit,ale rozhodně ne s vysokou spotřebou benzinu a s faktem,že se z toho auta nedá vymáčknout více než 130.Toto se týkalo testovanéhp kusu,ale tady to hodí paušálně špatné světlo na celou desítkovou řadu a Ladu jako celek.Měli se svézt se Skaloušem,aby viděli,kolik je to schopno jet.
No nic,tak mi hli žlučí,to přiznávám.
No nic,tak mi hli žlučí,to přiznávám.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
To teda jo.Tomu lítaj všechny auta snad i ten skálobus.radek mb píše:.Měli se svézt se Skaloušem,aby viděli,kolik je to schopno jet.
Jako to mě taky nasralo, že zrovna z toho nedostali víc než 130.Ale chtěl jsem autorům napsat aby vyměnili váhu vzduchu a pak pojede víc, jenom lechtat plyn.
Nevím Svět Motorů mi vždycky přišel jako takovej časopis kde se s tím nepářou a prostě vezmou náhodný auto bez ohledu na stav a kus a prostě o něm cosi napíší.Třeba fotky výfuků jsou nám jaksi z globálního pohledu nanic.Zvlášť když připíšou, že u jejich testovanýho vozu zrovna výfuk vypadá že se rozpadne.Pak to vytváří dojem že všechny typy tohoto povozu mají prostě starý a výfuk na rozpadnutí a je to vada celé modelové řady.radek mb píše:Přesně to,co jsem od Světa Motorů čekal....s něčím se dá i souhlasit
Ještě k tý rychlosti posledně jsem to zkoušel kolik to dá a na D1 od Brna na Prahu max147km/h a víc ani ťuk a pak už přišel kopec, ten mě zpomaloval.Jsou tu ale i úseky, kde bych dal 150 možná i trošku víc.A s 16ventilem ještě víc.
Taky si myslím, že si vzali horší a možná i neudržovaný kusžež píše:Stejně si vzaly do testu jakousi chrchlu
Jednou budu muset odlehčit kufr.Vyházet to haraburdí.Bednu s nářadím, kolo Loptatu, holinky zvedáky a kanystry s různými tekutinami , ten smotanej drát a deku.Baterii varta Truck jsem už vyhodil. No a pak to zkusím rozjet jestli poznám rozdíl.A jestli to pojede víc.
Mno závidím Ti. Jednak já jsem takovouhle rychlostí nejel a jednak bych se zaručeně bál.Už na těch 140ti se bojím kdy mi tam kdo skočí.FOMA píše:bez problémů 185km-h
Buď je to tím no name plynem, který jsem načepoval podezžele levně, nebo je vážně ten plynovej filtr tak zadělanej že to prostě nejede, anebo ta váha vzduchu.Nenapadlo mě přepnout na benzín, jestli to pojede víc nebo ne.FOMA píše:pokud někomu 10ka nejede alespon 160-170 tak tam něco nebude v pořádku
No Svět Motorů je od doby, kdy ho koupil Axel Springer pěkná sračka, tenkrát se změna odehrála prakticky z čísla na číslo (odešlo několik dobrejch radaktorů a taky jsem to od tý doby přestal kupovat).
Nicméně až na ten motor, kdy jim mohlo dojít, že s tím asi něco je a patřičně to zdůraznit, že jde o vadu kusu, to není zase až tak strašný, čekal sem to horší. Co se týče tý historie Lady 211x tak tam plkají nesmysly a uvádí malosériový modely a prototypy, takže info pro českýho zájemce naprosto nezbytný, kdyby radši uvedli jak se to prodávalo u nás Ale buďte rádi, jen ať to haní a nikdo to nechce, díky tomu to stojí pár kaček
A mimochodem, autokrosovej senila, ehm veterán nám pochválil brzdy
Nicméně až na ten motor, kdy jim mohlo dojít, že s tím asi něco je a patřičně to zdůraznit, že jde o vadu kusu, to není zase až tak strašný, čekal sem to horší. Co se týče tý historie Lady 211x tak tam plkají nesmysly a uvádí malosériový modely a prototypy, takže info pro českýho zájemce naprosto nezbytný, kdyby radši uvedli jak se to prodávalo u nás Ale buďte rádi, jen ať to haní a nikdo to nechce, díky tomu to stojí pár kaček
A mimochodem, autokrosovej senila, ehm veterán nám pochválil brzdy
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
To je fakt, to mi nedošlo.zelvotron píše:Ale buďte rádi, jen ať to haní a nikdo to nechce, díky tomu to stojí pár kaček
Mě rozsekalo třeba jak tam píšou že jako častá závada je na startéru, asi tomu kusu zrovna netekl fridex a zapalovací blok taky jel jak měl.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hm, a taky se mi líbí, že prej 110 se jako jediná eště vyrábí, ačkoliv šla od válu jako první
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Poměrně dobrý byly kdysi v SM testy desítky, když byla nová, kdyby si to ty jelita co tam sou teď aspoň přečetli, mimochodem jeden z těch článků měl nadpis "Ještě nikdy předtím jsem nejel s Ladou 200km/h" (no pravda, že tacháč celkem proměřuje ale i tak )
21113 >>> 21113 >>> 21113
Maximálku držím na D1 mírného kopce 195 km/h (dle tachometru) PP je asi trochu přesnější ale koukej na něj na takovém "tankodromu" a ještě by to šlo.
Po rovině těch 185 pak to leze fakt pomalu
Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti - na Bulharský plyn to jelo ve 4 lidech a plný kufr věcí velice pěkně.
Po rovině těch 185 pak to leze fakt pomalu
Na kvalitní plyn by to mělo jet lépe jak na benzín. Má větší oktanové čísloBuď je to tím no name plynem, který jsem načepoval podezžele levně
Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti - na Bulharský plyn to jelo ve 4 lidech a plný kufr věcí velice pěkně.