radek mb: Jsi vítán.

Do konce měsíce ale pravděpodobně žádné víkendy mít nebudu, leda, že bych si nějakou neděli ztřeba zkusil vzít z volna, beztak budu asi potřebovat nějaké hodiny nahradit.
Nebo potom od května mám jezdit diagram se dvěma pracovními víkendy v měsíci, takže bychom se mohli domluvit i dále dopředu. Kdybych měl odpolední, mohl bych tě i vzít třeba na garáž, abyses podíval, co a jak.

I když, Ty asi v Praze jezdit nebudeš že? A dobře děláš!
Hurikán: To je škoda, že jsi se nepohyboval v oblasti Barrandova, v pátek jsem jezdil 192, což je na druhém konci Prahy.

Linku 133 tuším ani naše garáž nejezdí, to bude jezdit asi Hostivař, možná spolu s Klíčovem, já jsem Vršovice!

Členěné to máme tak, že každá garáž (5 v Praze) si jezdí linky ve svém okolí, ale zpravidla se o většinu pořadí na linkách dělí ještě s další garáží ve své blízkosti.
Třeba ta 192 bývala ještě před několika dny čistě Kačerovská, dostal jsem ji doslova darem ke svému návratu, máme tam jediné pořadí.

Pravým opakem jsou ty dva adrenalinové sporty, nekonečné linky 136 a 177. Na jižním konci je garáž Kačerov, na severovýchodním zase garáž Klíčov, takže se tyto 2 garáže vzájemně podělily o pořadí a polovina busů začíná na Proseku a druhá zase v okolí Chodova a vzájemně se sjedou a rozjedou na druhý konec Prahy.

Na těchto linkách jsem viděl jedinou výhodu- najednou jsem se ocitl z Chodova nahoře na daleké Mazurské, nebo v Ďáblicích a ještě jsem ten (náročný

) výlet dostal zaplacený.

- - - - -
zdenda: Už se těším na Tvé dojmy, až Tě nechají skákat po pedálech podle toho jaký uslyšíš tón a mačkat 4 barevná tlačítka. To se poté bude zrychlovat tak, že si do toho zamotáš ruce a nohy jako pavouk.

Byla ve mne malá dušička, když jsem se ptal, jak dopadla tato část testu, protože se mi tam ty ruce zamotaly... Psycholog řekl: bez jediného přehmatu, nebo vynechání!

Také jsem dostal celkové hodnocení jako výborné a že je to prý vzhledem k mému věku unikátní výsledek.