Ano ano kolegacci, rampu uz obnovovat nebudu. Libila se mi tam a byla prakticka, ale jak jsem psal, bez ni bude Zigulda vic origo, ale ma to v podstate jeste jeden takovy duvod. Jde o to, ze si jsme se zenou Ziguldu porizovali jen jako docasne vozitko na nakupy, s umyslem zbavit se ho hned po oprave naseho hlavniho rodinneho vozu, jehoz oprava ale trvala dlouho a doslo k tomu, ze jsme si ho oblibili a rozhodli se, ze v rodine uz asi zustane. Me svedomi a laska a ucta ke starym vecem (autum obzvlast) by mi nedovolila Ziguldu nejak zprznit, proto se snazim sehnat prasklou mrizku, ale take treba chromova zrcatka, origo stare puklice apod, i kdyz bez vsech techto veci by nam Zigulda na nakupy take postacil, ale budou mu sluset. Jen jsou pred nama vetsi priority, jako oprava naseho hlavniho vozu, budouci stavba a pod., takze uvedu Ziguldu do jakz takz puvodniho stavu a pak uz si ho jednou za cas jen tak uziju, pripadne, az nam opravi nase auto, ho dlouhodobeji zapujcim me segre, ktera by ho zrovna ocenila, protoze nema cim jezdit a take vim, ze u ni bude v dobrych rukou, protoze je na auta pecliva a ma zkusenosti.
Jo, rampu budu sundavat asi tento vikend, tak jak jsem slibil nafotim to uchyceni.
PS: Vcera se mi stala pred Bauhausem na pankraci mila prihoda. Zaparkoval jsem tam s nasim Ziguldou Homolkou (tak mu rikame (rusky mu rikame Gomolka

)) a po parkovisti sel kolem a kdyz ho videli, ihned se semnou dal do reci stary manzelsky par a jal se veeelmi chvalit naseho Gomolku. Tak bajecne jsem si o autech ze sedmdesatych let dlouho s nikym nepokecal. Dokonce odeme chteli Gomolku i koupit. Rekl jsem jim, ze ho nedam, ale pokec to byl moc fajn.