Shemíkův Žigulda Gomolka 2101, rv LP 1973
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Z toho plyne ponaučení pro ostatní,že jezdit žigulem do garáží Flora se nemá Ještě ,že tam neměl třeba tažný,to by to dopadlo hůře Ale staávaj se i horší věci,třeba když ti auto ukradnou....
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
jj do garazi Flora sa chodit neoplati
radek mb: tak uz nebud z toho smutny..je to tazke ale vsetko zle je na daco dobre.Teraz ak sa nemylim mas nadhernu ladu 2106 alebo 061+ este tu VAZ 2110...Dakto nema ani jednu..
radek mb: tak uz nebud z toho smutny..je to tazke ale vsetko zle je na daco dobre.Teraz ak sa nemylim mas nadhernu ladu 2106 alebo 061+ este tu VAZ 2110...Dakto nema ani jednu..
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- George DeLorean
svetelnou rampu uz vracet nechce, je to nekolik prispevku zpet. psal ze to bez ni bude vypadat "hur", ale ze to aspon bude stejny, jako kdyz to pred vice nez 30ti lety sjelo z linky v togliatti
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
Ano ano kolegacci, rampu uz obnovovat nebudu. Libila se mi tam a byla prakticka, ale jak jsem psal, bez ni bude Zigulda vic origo, ale ma to v podstate jeste jeden takovy duvod. Jde o to, ze si jsme se zenou Ziguldu porizovali jen jako docasne vozitko na nakupy, s umyslem zbavit se ho hned po oprave naseho hlavniho rodinneho vozu, jehoz oprava ale trvala dlouho a doslo k tomu, ze jsme si ho oblibili a rozhodli se, ze v rodine uz asi zustane. Me svedomi a laska a ucta ke starym vecem (autum obzvlast) by mi nedovolila Ziguldu nejak zprznit, proto se snazim sehnat prasklou mrizku, ale take treba chromova zrcatka, origo stare puklice apod, i kdyz bez vsech techto veci by nam Zigulda na nakupy take postacil, ale budou mu sluset. Jen jsou pred nama vetsi priority, jako oprava naseho hlavniho vozu, budouci stavba a pod., takze uvedu Ziguldu do jakz takz puvodniho stavu a pak uz si ho jednou za cas jen tak uziju, pripadne, az nam opravi nase auto, ho dlouhodobeji zapujcim me segre, ktera by ho zrovna ocenila, protoze nema cim jezdit a take vim, ze u ni bude v dobrych rukou, protoze je na auta pecliva a ma zkusenosti.
Jo, rampu budu sundavat asi tento vikend, tak jak jsem slibil nafotim to uchyceni.
PS: Vcera se mi stala pred Bauhausem na pankraci mila prihoda. Zaparkoval jsem tam s nasim Ziguldou Homolkou (tak mu rikame (rusky mu rikame Gomolka )) a po parkovisti sel kolem a kdyz ho videli, ihned se semnou dal do reci stary manzelsky par a jal se veeelmi chvalit naseho Gomolku. Tak bajecne jsem si o autech ze sedmdesatych let dlouho s nikym nepokecal. Dokonce odeme chteli Gomolku i koupit. Rekl jsem jim, ze ho nedam, ale pokec to byl moc fajn.
Jo, rampu budu sundavat asi tento vikend, tak jak jsem slibil nafotim to uchyceni.
PS: Vcera se mi stala pred Bauhausem na pankraci mila prihoda. Zaparkoval jsem tam s nasim Ziguldou Homolkou (tak mu rikame (rusky mu rikame Gomolka )) a po parkovisti sel kolem a kdyz ho videli, ihned se semnou dal do reci stary manzelsky par a jal se veeelmi chvalit naseho Gomolku. Tak bajecne jsem si o autech ze sedmdesatych let dlouho s nikym nepokecal. Dokonce odeme chteli Gomolku i koupit. Rekl jsem jim, ze ho nedam, ale pokec to byl moc fajn.
.
[shadow=green]Shemik[/shadow]
.
[shadow=green]Shemik[/shadow]
.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Co se to děje? Najednou se všichni vrhaj na starý žigulíky? Laďka dneska taky dostala milostný psaní A že Žigulda je proti ní frajer
S těma zrcátkama bych byl opatrnější - zvlášť ve městě, v těch chromech je prdlajs vidět - ne že by v těch, co tam podle fotky máš bylo vidět o moc víc (tak 2x tolik?) - mám totiž stejný.
Loni v lednu/únoru jsem picnul kolem jedoucí Primeru, protože byla ve slepým úhlu. Naštěstí to dopadlo docela dobře, ani jsem nepřišel o slevu na ručení (chybu jsem přiznal, byť na tom mělo podíl ještě jiný auto, který ujelo).
S těma zrcátkama bych byl opatrnější - zvlášť ve městě, v těch chromech je prdlajs vidět - ne že by v těch, co tam podle fotky máš bylo vidět o moc víc (tak 2x tolik?) - mám totiž stejný.
Loni v lednu/únoru jsem picnul kolem jedoucí Primeru, protože byla ve slepým úhlu. Naštěstí to dopadlo docela dobře, ani jsem nepřišel o slevu na ručení (chybu jsem přiznal, byť na tom mělo podíl ještě jiný auto, který ujelo).
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Zkus nějakou "ameriku".....
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono je docela dost videt i v tech originalnich chromovych, ale musi v nich byt sfericka zrcadla, pokud jsou plocha, neni v nich videt opravdu skoro nic.Shemik píše:No tak tos me tedy s tim vyhledem z origo zrcatek nalomil. Ty plastovy jsou tam fakt desny, ale ten vyhled je take hodne dulezity. Nevite nekdo, jestli neexistuji nejaka jina zrcatka z jineho auta, take asi starsiho, aby byla chromova a zaroven velka
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, já mam chromovaný, vypouklý určo nejsou, ale když se pěkně seštelujou, tak to taky neni tak zlý...já jsem stejně zvyklej se při přejezdu do jinýho pruhu mrknout přes rameno... A vnitřní taky pokreje dost Zas takovej rozdíl oproti plastu to neni....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Laďušo, až jednou nabereš auto, jedoucí vedle tebe, jako já, budeš mluvit jinak.
Jinak koupil jsem opět vypouklý pidizrcátko a nalepil ho do levýho vnějšího, tak jsem spokojenej
Na pravou stranu se ohlížím, i když tam je plastové...
Slepý úhly jsou svině
Jinak koupil jsem opět vypouklý pidizrcátko a nalepil ho do levýho vnějšího, tak jsem spokojenej
Na pravou stranu se ohlížím, i když tam je plastové...
Slepý úhly jsou svině
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
daj se nechat uriznout skla do zrcatek. v tech origo je prd videt. navic kdyz je jenom u ridice. strasne nebezpecny se otacek furt doprava kdyz chci prejet z pruhu do pruhu
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009