Si tak čtu historii a co jsem už všechno zapomněl ...!
viewtopic.php?p=405995#p405995
Se divím ...
- že mám už třetí LP homokineťák ... mimochodem, Metelli je zatím dobrej, ale pravej už se po těch bezmála 160 tkm začíná ozývat (ten je ještě origo)
- že ten regulátorek volnoběhu tam mám v izolačkovým tuningu? Jdu se kouknout! ... no fakt že jo!
- že bych kdy pájel řj ... si nevybavuju, ale je to tak ... zítra moje origo řj přejde jako nouzový orgán do jiné Kaliny ... tak držte palce, ať to jede
Se nedivím ...
- že cvakání řízení trvá; podezřívám teď ale ten PP homo.
- že Polmostrówu rezne nátrubek a okolí svarů stejně jako u originálu ... tlumič výfuku ale zatím dobrej. Skoro 2 roky.
- že kotouče TRW zatím bezvadný.
- že spotřeba je kolem 6-7, dlouhý trasy mimo dálnici kolem 5,4, dlouhý trasy po dálnici kolem 7,2
- že bych měl po těch 10 letech neúdržby konečně začít řešit antikorozní záležitosti, neb tuším, že táto zima bude klíčová
Mimochodem, zítra jsem cca mezi 10-15 h v Sadské, bude výměna stahovačky u řidiče (u spolujezdce už je nějaký čas nová), a výměna skla PP světla, které mi někdo prostřelil. Těžko se mi věří, že to byl kamínek, ale možný to asi je ... na druhou stranu v Plzni a okolí by to nebylo poprvý, kdy tu někdo střílel po autech ze vzduchovky nebo kýhovejra ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).