To jako fakt?U BX jsem si toho ani nevšimlKoko Loko píše:Jo a pro neznalce. Hydro - citroni mají ručku na předek, takže mít zataženou ručku a hrabat je poněkud smysluzbavené...
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátor: Moderátoři
To jako fakt?U BX jsem si toho ani nevšimlKoko Loko píše:Jo a pro neznalce. Hydro - citroni mají ručku na předek, takže mít zataženou ručku a hrabat je poněkud smysluzbavené...
A nádherná.ladalover píše:No je to kára.. a velká...
plavec píše:To jako fakt?U BX jsem si toho ani nevšimlKoko Loko píše:Jo a pro neznalce. Hydro - citroni mají ručku na předek, takže mít zataženou ručku a hrabat je poněkud smysluzbavené...
Všiml jsem sicitron píše:Určitě jsi si všimnul, že Ti BX po nějaký době zamířimo k zemi
Tak do druhýho dne myslím bylo na zemi, ale většinou jsem ho dával na zem sám.citron píše:když je to hodně dobrý, po tejdnu, když špatný, klidně po pěti minutách
Ano, to potvrzujucitron píše:že nejdřív kleknul zadek
To je asi dobrý zlepšovátko. Od jakýho roku už to maj anebo to maj jen některý modely?citron píše:Novější systémy už mají zámky, který zabraňujou poklesu tlaku
Jo na machrování by to bylo super.Puhi píše:Ako tá ručka v predu by bola super vec ak by mali zadný náhon na gumovačku
Aaháá, a já pořád si nad tím lámal hlavu.citron píše:. Proto mají Xantie víc koulí než BX.