Možný je všechno v tomhle zkurveným světě .MartasBrno píše:Ale třeba velmistr jen něco neutáhnul

Moderátor: Moderátoři
Možný je všechno v tomhle zkurveným světě .MartasBrno píše:Ale třeba velmistr jen něco neutáhnul
S ním jsem zkončil.Nemám si co říct s člověkem kterej to rozebere a pak Ti napíše smsku, dej si to do servisu. Pak Ti posílá takový zprávy kde se neřku- li povyšuje a dělá ze sebe kdoví co nejni. Psát anni volat mu nehodlám, nemám za co.dmatej píše: Marka by ses měl taky aspoň zeptat, "v rámci záruky"
Ano, hlavu a sání, svody a sběrač výfuku.dmatej píše:Sundavali jste jen hlavu, ne?
A kde prosímtě, když je tam v tom místě jen plechová trubka k vodní pumpě?dmatej píše:Hadice jste ale asi rozpojovali, takže klidně může být možné, že je jen nedotažená.
Trubka mohla prasknout , proreznout , mohlo se poškodit nebo zapomenout těsnění ... je ale i možnost že to teče odjimud po něčem a právě u té trubky to kape .plavec píše:A kde prosímtě, když je tam v tom místě jen plechová trubka k vodní pumpě?
No to je fakt. Každý jsme asi někdy něco pokazil.Saša píše:Kdo třeba neutrhl nějaký šroub ?
To mě taky napadlo, jenže když tam nejni vidět přes ty chumly všemožných vedení.Saša píše:proreznout i mrazovka (plechová kolečka) vmáčklá do bloku .
Vole, máš mě na svědomíplavec píše:Při povolování výfuku před demontáží palice mě do pravýho oka padl velkej kus bahna. Bolelo to ještě dva dny jak zánět spojivek, pak klid a kouknu pod motor co tam teče a káp ho, do toho samýho oka Fridex
Tomu nějak nerozumím..... ? Můžeš přeložit do řeči kmene natvrdlých ?zelvotron píše:Vole, máš mě na svědomíplavec píše:Při povolování výfuku před demontáží palice mě do pravýho oka padl velkej kus bahna. Bolelo to ještě dva dny jak zánět spojivek, pak klid a kouknu pod motor co tam teče a káp ho, do toho samýho oka Fridex![]()
![]()