Možný je všechno v tomhle zkurveným světě .MartasBrno píše:Ale třeba velmistr jen něco neutáhnul
Chladící soustava
Moderátor: Moderátoři
Motor startovatelný není, baterka se pochopitelně vybila tím jak se nejezdí. Ventily jsou natvrdo, s tím nikdo nic neudělá.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Křečík Barbuška
Mno, ono se občas stane, že se při velké akci něco přehlédne či opomene, netřeba hned zoufat. Vím, že se to snadno řekne, ale zkus pohledat. Co se týče motoru, tak můžeš zkusit konzultovat se Štěpánem, se Samarou má jistě bohaté zkušenosti.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Nojo jenže Štěpánovi teď nemůžu už ani čím zaplatit cestu. Takže to asi padá.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Líná huba, holé neštěstí. Zeptej se ho. tavri, želvotron jsou taky šikovný. Přinejhorším Ti řeknou "ne".
A Marka by ses měl taky aspoň zeptat, "v rámci záruky"
Sundavali jste jen hlavu, ne? Nějak si nedovedu představit, jak by to tím mohl rozbít. Hadice jste ale asi rozpojovali, takže klidně může být možné, že je jen nedotažená.
A Marka by ses měl taky aspoň zeptat, "v rámci záruky"
Sundavali jste jen hlavu, ne? Nějak si nedovedu představit, jak by to tím mohl rozbít. Hadice jste ale asi rozpojovali, takže klidně může být možné, že je jen nedotažená.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
S ním jsem zkončil.Nemám si co říct s člověkem kterej to rozebere a pak Ti napíše smsku, dej si to do servisu. Pak Ti posílá takový zprávy kde se neřku- li povyšuje a dělá ze sebe kdoví co nejni. Psát anni volat mu nehodlám, nemám za co.dmatej píše: Marka by ses měl taky aspoň zeptat, "v rámci záruky"
Osobně nechápu jak takovejhle člověk může seřizovat na sraze motory. On o tom dost ví, to ano, ale když to v praxi je stejně k prdu, tak co s tím? Mám ten krám snad na to aby se v tom vrtal pořád dokola někdo a neudělal to jednou tak, aby se to rozjelo?
Ano, hlavu a sání, svody a sběrač výfuku.dmatej píše:Sundavali jste jen hlavu, ne?
A kde prosímtě, když je tam v tom místě jen plechová trubka k vodní pumpě?dmatej píše:Hadice jste ale asi rozpojovali, takže klidně může být možné, že je jen nedotažená.
Trubka mohla prasknout , proreznout , mohlo se poškodit nebo zapomenout těsnění ... je ale i možnost že to teče odjimud po něčem a právě u té trubky to kape .plavec píše:A kde prosímtě, když je tam v tom místě jen plechová trubka k vodní pumpě?
Koukl bych na to a basta - odkud teče a proč voda pozná i laik .
A nikdo není dokonalý a i mistr se utne , viz já onehdá s měřákem . Opravuji elektroniku a nejednou se mi při opravě povedlo něco pokazit , člověk zanadává a je jen o něco práce navíc . Kdo třeba neutrhl nějaký šroub ?
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
No to je fakt. Každý jsme asi někdy něco pokazil.Saša píše:Kdo třeba neutrhl nějaký šroub ?
Mě jen prostě štve, že všechny pokažený věci přitahuju od doby co jsem si koupil první ladu. Co člověk nechá opravit je pak ještě víc nahovno než bylo původně
No taaaak jooo, zítra tam zas naleju vodu a zalezu pod motor číhat, ale už to bude naposled ! Vezmu si ne brejle ale rovnou štít od brusky.
Trubka je suchá. Todle mi připadá že je ďoura v bloku.Jenže to je podle mě kravina největší aby se zrovna teď rozechcal blok. Je tam nahovno vidět, navíc když se tam nikam nedá posvítit a teče to člověku do xichtu. Při povolování výfuku před demontáží palice mě do pravýho oka padl velkej kus bahna. Bolelo to ještě dva dny jak zánět spojivek, pak klid a kouknu pod motor co tam teče a káp ho, do toho samýho oka Fridex A to mám od toho sráče za to? Člověk tomu ´vymění olej, fridex, kapalinu v brzdách, snaží se z toho udělat jezdící konzervu a ono na mě takle? Když bych na to sral a jel dokud se točej kola, tak asi udělám líp. Brzdy stejně netřeba.Přeci nebudu brzdit, když do toho leju drahej benzín
No konečně slovo chlapa . No prasklina , i ta jde dnes zavařit nebo zalepit , ale pokud to je opravdu blok tak častěji je vidět prooxidované místo (dírka) v hliníkovém bloce nebo dírka jak po malorážce v bloku z litiny . Kdyby to tak bylo stačí dírku příslušným vrtákem zvětšit , vyříznout tam závit a zalepit šroub . Mohla proreznout i mrazovka (plechová kolečka) vmáčklá do bloku .
Pak dej vědět .
Pak dej vědět .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
To mě taky napadlo, jenže když tam nejni vidět přes ty chumly všemožných vedení.Saša píše:proreznout i mrazovka (plechová kolečka) vmáčklá do bloku .
Nejhorší je že když zjistím kde to teče, tak s tím stejně prd zmůžu. A ikdybych to vyřešil tak co? Stejně to musím odtáhnout někam do servisu , netuším kam.Na Mělník, nebo do Sadský na laně je nereálný a jinej netuším. V Pelhřimově jsme měli Fiata, ale ten už není.
Dejme tomu že by se udělalo tohle. Pak ještě zrepasovat ten plyn, pak technická (která propadla). Narvat do toho dalších 5 papírů. A za měsíc se vysype něco jinýho? A zase hezky od začátku... ? Brr, to mě děsí až se mě prdel svírá.
Vole, máš mě na svědomíplavec píše:Při povolování výfuku před demontáží palice mě do pravýho oka padl velkej kus bahna. Bolelo to ještě dva dny jak zánět spojivek, pak klid a kouknu pod motor co tam teče a káp ho, do toho samýho oka Fridex
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
nerozumím Želvíkovi
Tomu nějak nerozumím..... ? Můžeš přeložit do řeči kmene natvrdlých ?zelvotron píše:Vole, máš mě na svědomíplavec píše:Při povolování výfuku před demontáží palice mě do pravýho oka padl velkej kus bahna. Bolelo to ještě dva dny jak zánět spojivek, pak klid a kouknu pod motor co tam teče a káp ho, do toho samýho oka Fridex