Tož se ozvu, no ...
Moderátor: Moderátoři
Seřizuje se nejdřív odtrh, pak předstih. Předpokladem je nevymlácené futro v rozdělovači. Ser na lampu, tou to jen zkontroluj. Základní předstih se nastavuje u Lady na žárovku, pro prvotní nastavení to bohatě stačí. 70° stupňový předstih je blbost, to ti pálí proti kompresi... Nějaký starý kondenzátor na Ladu tu ještě asi mám, případně přinesu na další sraz. Jestli to chceš nastavit, měl bych to ještě zvládnoutdmatej píše:Hlásím, že Laďky motor jede, stačilo "pohrozit objednávkou dílů"
Na vině bylo špatné ukostření kondíku - sundal jsem ho, sundal mou objímku a všechno obrousil pilníčkem, totéž jsem udělal s tělem rozdělovače.
Nákupu nelituji, aspoň mám nakřečkováno.
Jinak podle zvuku bych hádal, že při té ráně, což byl jen asi předzápal, prdnul další tlumič řetězu, při šlápnutí na plyn zarachtá. Jdu to rozebrat, ale myslím, že asi čtvrtý šmejd v řadě už nemám. Pokud se nic neztratilo, asi si zase zacéočkuju ...
Jinak otáčky s tím mým měřákem měřit i jde, jen se musí násobit dvěma. Z předstihu al moudrý nejsem, ukazuje to s vypnutým klíčkem asi 38°, po nastartování kolem 70 ... napřed to seřídím s Jardovou lampou, pak se to pokusím pochopit