Křečík Barbuška píše: sob led 24, 2026 10:08 Proste jsi nemel pri vyhledavani stesti.
Ne, oni ho fakt nikde neměli. Dílů objednávám hodně, takže vím, že je třeba hledat podle katalogového čísla. Když u nás nic nenajdu, hledám OEM číslo dílu a vyhledávám podle něj. A pak jsou ještě alternativy dílu, podle kterých lze také hledat. Ale třeba výše přiložený odkaz na Motoru, kde je nyní skladem, tak když jsem hledal já, skladem nebyl. Z Motory beru hodně, protože můj dodavatel dílů v Předklášteří mi to přiveze skoro pod nos a narazí si nula prd. U té dostupnosti jde ale také o to, že většina e-shopů bere díly z jednoho centrálního skladu. Takže je takové pravidlo, že nemá-li díl jeden e-shop, nebude dostupný ani jinde. A ti co tvrdí, že je dostupný, pak napíší, že dostupný není. V tomto je Martin Loukota parts dál. Tam nakupuju nejraději, protože jejich skladová dostupnost sedí s realitou a dodání je vždy na čas. Nicméně zhlediska přístupu k dílům teď vítězí dodavatel z Předkláštěří. Sežene do druhýho dne, z Motory osobně doveze každý ráno a spoustu dílů sežene levněji jinde. A já si to pak po cestě do práce u něj jen vyzvednu a zaplatím s nějakou drobnou přirážkou.
Ad teplota, fakt si myslíte, že o nějakých 5, 6°C vyšší teplota je pro motor zásadní? A pak ještě jedna věc. Ta přitlačovací pružinka také ovlivní otevírací teplotu. A my tam cpeme originalní do jiné teplotní patrony.