Ja som v Bechyni dotahoval na tych 1/2" (pol colu), inu trubku som poruke nemal

Moderátor: Moderátoři
nekdo tady varoval, ze to muze tect kolem topeni dovnitr do karoserie. to se ti nedeje? bo jak to mizi samo a "nikam", tak to nebude jen tak.Ondra 07 píše:No mozna to neni uplne k tematu,ale po generalce hlavy mi mizi voda v expanzce.A neovlivnuje to jestli se s autem jezdi nebo ne... Proste doleju po spodni risku a za pul hodiny je zase nadne.A po autem nikdy zadny kapicka.Ani po dvou mesicich v garazi...Vadi to kdyz je expanzka prazda?Podotykam ze v chladici je vody dost (az po vicko)...A nikde jsem nezpozoroval unik jak jsem rikal.Coudit to necoudi (po zahrati) a vicko oleje je cisty (zadna pena ci neco podobnyho)...
Little Red Riding Hood píše:to jmj: do kastle nic neteče.. ale taky jak z expanzky.. expanzka slouží k odtoku přebytečné vody z chladiče..
Chladič jsem dával z mojí bejvalý 03..a tam fachčil v poho...ale právě že to začalo dělat až při cestě zpátky....při cestě tam to nedělalo...a že by to najednou zarostlo se mi nezdá...Teepee píše:Teoreticky, co chladič s nedostatečnou účinností. (Přicpanej, zarostlej vodním kamenem?)zeek píše:Na chladiči jsem neudržel ruku ani vteřinku...byl vážně hodně žhavej...proto mě to tak zaráží....
Zajímavé by bylo vědět jaká byla "pocitová" teplota výstupní vody.