Moderátor: Moderátoři
Za studena v chladnem pocasi to ma kazdy benzinak. To se myslim prevazne srazeji vodni pary. Az se motor a vyfuk prohreje vice, pak to delat prestane. Pokud je vsechno okARMAN píše:bily kouř je špatny?nemaji všechny žiguly bily kouř? moje Samarka ho ma.. myslim i taťkova Samara a 99ka měla bily kouř, aspoň za studena.
diky, jak se u nas řika - век живи, век учись (něco jako čim dil jsi na světě tim vic se učiš)JmJ píše:Za studena v chladnem pocasi to ma kazdy benzinak. To se myslim prevazne srazeji vodni pary. Az se motor a vyfuk prohreje vice, pak to delat prestane. Pokud je vsechno okARMAN píše:bily kouř je špatny?nemaji všechny žiguly bily kouř? moje Samarka ho ma.. myslim i taťkova Samara a 99ka měla bily kouř, aspoň za studena.
Jaky je tedy dotahovaci moment pro 1700 motor, hlava -0,5mm. V Tumovi je popsane jen nejake predutazeni 35Nm a finalni moment tam neni...Majo píše: Lebo ja ju pri tych tlakoch davam na 125Nm oproti seriovym 115 a Nivackym 120. A aj tak tesnenie v extremnych otackach vyfuklo. Ale to bolo vidiet a von chcal olej. A bolo to shitacke tesnenie nie 17kove