Motor už přede a je to raketa, akorát brzdit rukavicou neni můj štýl

AC pumpa též po smrti, hliník jaksi degradoval a vypadá jak vysušená rozpraskaná hlína. Nakonec se pumpa rozsypala.
Jo ještě koncovej tlumič výfuku je celkem jedna díra

Moderátor: Moderátoři
Komu sa nepacia zadne blatniky, ma moznost sa realizovat priklad:Crocodile píše:Když tak na to koukám, neni tak ošklivý až na to schovaný zadní kolo, jako u všech francouzů té doby. Kam se otvírá kapota?
Francouzi ne! Všechny citroeni počínaje od DS-ka. a konče BX a XMCrocodile píše:Když tak na to koukám, neni tak ošklivý až na to schovaný zadní kolo, jako u všech francouzů té doby. Kam se otvírá kapota?
A to mě se právě toto řešení odjakživa velice líbí. Ještě lepší to měly např. Tatry T77/87/97/600. Ty měly zadní kola zakrytá úplně.Crocodile píše:Když tak na to koukám, neni tak ošklivý až na to schovaný zadní kolo, jako u všech francouzů té doby. Kam se otvírá kapota?
Kup desítkuHurikán píše:A to mě se právě toto řešení odjakživa velice líbí. Ještě lepší to měly např. Tatry T77/87/97/600. Ty měly zadní kola zakrytá úplně.Crocodile píše:Když tak na to koukám, neni tak ošklivý až na to schovaný zadní kolo, jako u všech francouzů té doby. Kam se otvírá kapota?Tohle je ukázka technicistního řešení, které jednoznačně zlepšuje aerodynamiku karoserie. Omezuje totiž škodlivé vířivé proudy okolo zadních podběhů. Nechápu, že se toto řešení neprosadilo masověji. Vlastně mě to ani moc nepřekvapuje, neboť málokdy dojde k masovému rozšíření nejlepšího dostupného systému. Zejména když nejde o mainstream.
Normě SAE J1703 (bez c, nevím co to znamená) odpovídá ten Sheron, tedy DOT3. Takže teoreticky... koupit DOT3 nebo DOT4? Jen to "c" mě znepokojujePředepsaná brzdová kapalina odpovídá normě SAE J1703c. Původní náplň předepsaná firmou Citroën je kapalina Total SY, výrobce dodává rumunskou kapalinu Lifrom 010 SY. U nás je vhodnou náhradou kapalina SYNTOL HD 205.