Tohle normálně jezdí, dokonce to patří k nejspolehlivějším vozům, co dpp má, akorát když už se něco vysere, tak sehnat nd je obvykle velká legrace, zlatá lada v tomhle směru.
Co to je? To vzali Citelis a nadvakrát ho řízli a svařili L.
Sympatický ano, bohužel dosti atypický. Nakonec právě z toho důvodu je dpp pravděpodobně v dohledný době střelí, takže pokud někdo touží mít doma ikarus a kloubák je na něj moc, bude mít možnost, akorát proti tomu letáku máme motor MB a převodovku Allison.
To je sice pravda, nakonec díky tomu se to dostalo do Prahy, ale jinak myslím že v základu to je původní maďarská konstrukce vycházející např z typů 405 atd.
Mně je vůbec s podivem že do nich DPP šel. To asi v nějakém pomatení smyslů, pořídili takovou exotiku. Jinak řada E prý obecně za moc nestála. Třeba v BKV, po zakoupení pár kusů, již o této řadě údajně nechtěli ani slyšet.
Nevím, vše mám "z doslechu" od kamaráda z Maďarska. Že prý vylevněný a nespolehlivý nástupce řady 400. Proto se podivuji, že v Praze s tím problémy nejsou.
Vaše videa a to že do školy jezdím vším možným mě nakazili a tak jsem po roce zase tvořil
Vypadá to celkem děsně a to hlavně mým zpracováním... (na modelařinu mám příliš třesoucí se ruce)
Karosa C734
Přílohy
otec: Vaz 2102 (1978, 1.2, 4q), Vaz 2104 (1988, 1.3, 4q), Škoda Octavia 1U (2004, 1.9 PD, 6q)
ja: Vaz 21044i (1996, 1.7i, 5q), Vaz 21044i (1997, 1.7i, 5q), Vaz 2104 (1986, 1.3, 4q) bez SPZ, Vaz 2102 (1980, 1.2, 4q) bez SPZ, Škoda Forman (1993, 1.3) bez STK, Škoda Felicia Mystery (2000, 1.3 LPG) panthymaeus@gmail.com
Michal Pokorný píše:Mně je vůbec s podivem že do nich DPP šel. To asi v nějakém pomatení smyslů, pořídili takovou exotiku. Jinak řada E prý obecně za moc nestála. Třeba v BKV, po zakoupení pár kusů, již o této řadě údajně nechtěli ani slyšet.
Nevím, vše mám "z doslechu" od kamaráda z Maďarska. Že prý vylevněný a nespolehlivý nástupce řady 400. Proto se podivuji, že v Praze s tím problémy nejsou.
Tak to byla nějaká rychloakce, kdy si Ropid vymyslel tu linku z mezi pavlákem a karlákem co objíždí nemocnice a bylo třeba na to rychle něco pořídit, tehdy ještě dvorním dodavatelem byla karosa/irisbus a dál je to jasný...
Pár problematických uzlů se už nahradilo díly od kvalitnějších a hlavně dostupných dodavatelů (např. dveřní válce) a jinak se prakticky dělá jen pravidelná údržba. A když něco odejde, je to nějaká prkotina typu relé nebo spínač co by jinak nestálo za řeč, kdyby nebyl průšvih to sehnat.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
V té době ještě probíhala výroba LiAZ-677, jeden z legendárních ruských autobusů, je vidět na začátku videa Pár jich jezdilo i u nás. Jen pro odvážného řidiče...
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova