zelvotron píše:Tak vám nevím, ale v Mělníku toho asi moc nevydiskutujete, maximálně vás tam jeden pán pošle doprdele, pokud se vůbec uráčí promluvit.
Samozřejmě je řeč o p.Burianovi,taky jsem s ním měl výstup když jsem byl obhlížet mojí budoucí,pak následoval dopis se stížností na CS Autolada a těď na odpověď stále ještě čekám a čekám a...
--------------------------------------------------------------------------------
Patrac napsal:
Ale přijet tam si popovídat a zprudit je proč s Ladou nic nedělaj s tím že nakonec odjedem s vědomím hmm tak jsem se podíval z blízka jak Lada vypadá a jdu si koupit Fabii a u Cs lady to bude v duchu tak bylo tu 40 blbců co tu prudili se starejma krabicema a stejně si nikdo z nich nic nekoupí...asi moc nemá smysl.
Napsal jsi to dobře, v podstatě to takhle všechno je. Ale možná jsi dobře nepochopil původní Jirkův záměr - udělat si "značkový" program a podiskutovat, nikoliv prudit. Takže my bychom si řekli své představy, přání, případně stesky (servis, výbava, nebo třeba viz Petr HC), a oni by nám k tomu řekli, jaké jsou možnosti blabla, no asi budou tvrdit, že nulanulanic, což ale určitě nebude tak úplně pravda, minimálně odpovědět na dopis je základní slušnost. Mám (asi naivní) představu, že by to byl takový moderovaný pokec ve vší slušnosti. Kdysi už jsem tady dával i takový předběžný návrh pořadu jednání. Určitě (už to tady prošlo několikrát v přední části vlákna) bychom nezměnili ani svět, ani poměry u výrobce, ani u CSAL. I když - pokud napíše jedinec dopis, nebo něco řekne, je to něco jiného, než když tam bude sedět a diskutovat třeba 12 lidí (nebo víc ), kteří o věci ze zkušenosti už něco vědí. A někteří už mají i něco jiného, než ty krabice, a další by měli případně zájem... Zkusme se na to dívat pozitivně přes všechna negativa.
Pořád je to schůdnější a prospěšnější, než uspořádat výlet do Togliatti. Navíc tam bychom určitě nikdy nebyli v přesile, oni mají lidí dost.
..
Jacek jak napsal,tak jsem to myslel,máte spoustu otázek na které by jste se chtěli zeptat,to je zřejmé z počtu příspěvků tohoto tématu,ale spíš není to přesvědčení,že by to bylo ku prospěchu věci,čili jakási bezpředmětná diskuze,ale za pokus by to stálo,už jenom kvůli tomu ,že by jsme jim ukázali třeba tu jednotu,která v nás je,že nám není lhostejný osud značky.Ono kdyby nás tam na ně vlítlo třeba 50lidí,oni by změkli a věřte, že ta diskuze by měla něco do sebe.Když spousta z vás pořád zatrpkle mluví o CS Auto ladě jak je nenávidí a nesnáší a nedokáží se přes to přenést!Mě taky zklamali viz předchozí příspěvek,ale mě přece nejde o nějakou CS Autoladu,ale o LADU o tu mám zájem

,