No tak jasně ne sem předseda ne ne dělám si samozřejmě srandu. jde o to že mne taky štve co se děje ale bohužel Ladaklub je moc malá páka na to aby s tím něco udělala.. Taky bych klidně i rád měl ladu dál ale za cenu toho že to nebude poruchové auto a že bude mit solidní síť servisu.A bude mít alespoň základní výbavu věcí co prostě do auta poslední roky patří. Bohužel investice do auta byť je jakkoliv nevýhodná tak prostě nutná je a kupovat za stejný peníze něco s o dost horším designem, výbavou servisem atd opravdu jde jen za předpokladu bezmezného fandovství.radek mb píše:Super Radku.Úplně přesně jsi zformuloval to,co bylo potřeba.Já už k tomu nemám co dodat a plně s tebou souhlasím.Taková je prostě realita,bohužel.
Resultát by byl tento:Patrac píše:Ale přijet tam si popovídat a zprudit je proč s Ladou nic nedělaj s tím že nakonec odjedem s vědomím hmm tak jsem se podíval z blízka jak Lada vypadá a jdu si koupit Fabii a u Cs lady to bude v duchu tak bylo tu 40 blbců co tu prudili se starejma krabicema a stejně si nikdo z nich nic nekoupí...asi moc nemá smysl.
Bohužel díky Honzíkovi jsem dospěl do stádia kdy uvažuju o servisu i v případu přezutí zimní/letní pneu. raději zajet do servisu zaplatit a nestarat se. Včera jsem nakonec přezul sám zabralo mi t i s kontrolou věcí okolo asi hodinu. a kousal jsem se u toho do rtu jestli nemámbýt raději s Honzou a nebo jestli nemám dělat na baráku nebo další tři jiný věci. to už je ale mimo. Proto chci nové auto spolehlivé a taky aby se mi alespo%n líbilo což Priora se mi moc nějak nelíbí a kalina je defakto zastaralá. Proto i čekám co bude z granty pokud by byla v combu. Tak a zpět k tématu