Nervy - UŽ TOHO MÁM PLNÉ ZUBY!!!
Moderátor: Moderátoři
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Holt jaký si to uděláte, takový to máte
Atexi, já nijak nepopírám, že možná v tvým sousedství je většina Cikánů lumpů, ale tady to tak prostě není. I policajti lžou a cokoliv se ztratí nebo rozbije, svádí se na Cikány.
Mých zkušeností je daleko víc, některý jsem tu už několikrát popisoval. Tady jsem ti jen popsal, jak to začalo. Teda, už podruhé. Prvně mi ze Žigula kdosi ukradl opěrky na hlavu - a jelikož Cikáni tu už dávno nejezdí žigulíky ani škodovkami, je téměř vyloučený, že by to byl cikán Tenhle šel na jisto a jelikož jsem pak asi týdny vysedával v autě potmě a pozoroval okolí, vytipoval jsem si bílýho chlapíka v červených montérkách, který se procházel po univerzitním parkovišti a obhlížel auta. To byl rok ... 2000 asi.
Jinak po nocích tu chodím běžně, maximum co se mi stalo, že mě přemlouvala nějaká Ukrajinka na zastávce, abych s ní šel domů nebo abych si jí vzal domů, už nevim (cca 2001).
Jiný kraj, jiný mrav
Atexi, já nijak nepopírám, že možná v tvým sousedství je většina Cikánů lumpů, ale tady to tak prostě není. I policajti lžou a cokoliv se ztratí nebo rozbije, svádí se na Cikány.
Mých zkušeností je daleko víc, některý jsem tu už několikrát popisoval. Tady jsem ti jen popsal, jak to začalo. Teda, už podruhé. Prvně mi ze Žigula kdosi ukradl opěrky na hlavu - a jelikož Cikáni tu už dávno nejezdí žigulíky ani škodovkami, je téměř vyloučený, že by to byl cikán Tenhle šel na jisto a jelikož jsem pak asi týdny vysedával v autě potmě a pozoroval okolí, vytipoval jsem si bílýho chlapíka v červených montérkách, který se procházel po univerzitním parkovišti a obhlížel auta. To byl rok ... 2000 asi.
Jinak po nocích tu chodím běžně, maximum co se mi stalo, že mě přemlouvala nějaká Ukrajinka na zastávce, abych s ní šel domů nebo abych si jí vzal domů, už nevim (cca 2001).
Jiný kraj, jiný mrav
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- MartasBrno
Tak aby to nevypadalo že jsou cikáni jen blbí, tento mi je přímo sympatický: http://www.youtube.com/watch?v=5zXoKW6YU8k&NR=1
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Pánové - a co řeknete na tohle? Podrobnosti sice neznám, ale (někde, někdy nějak) jsem zaslechl, že obvykle takový "azylanti" před svým odjezdem své byty prodávali. A nyní:
http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/ ... vych-bytu/
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Zrovna dneska jsem narazil na odkaz, který s problematikou úzce souvisí ...
http://www.youtube.com/watch?v=Ab-iCZdbiXQ
http://www.youtube.com/watch?v=Ab-iCZdbiXQ
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
- MartasBrno
No to je zásadní omyl - jakých svých bytů, když je předtím prodali? Žádné tyhle byty jejich nejsou. Můžou si ovšem koupit nové byty, domy, nebo si je někde pronajmout. Pokud mají za co, a pokud jim někdo vyhoví.Luděk Musil píše:Pánové - a co řeknete na tohle? Podrobnosti sice neznám, ale (někde, někdy nějak) jsem zaslechl, že obvykle takový "azylanti" před svým odjezdem své byty prodávali. A nyní:
Přehlídl jsem něco?
Jo, samozřejmě vloupání do bytu je trestný čin jestli se nepletu, tedy trestný čin krádeže vloupáním.
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
To jsou zakony pro nas ostatni, pro romy uz takove veci neplati...MartasBrno píše:No to je zásadní omyl - jakých svých bytů, když je předtím prodali? Žádné tyhle byty jejich nejsou. Můžou si ovšem koupit nové byty, domy, nebo si je někde pronajmout. Pokud mají za co, a pokud jim někdo vyhoví.Luděk Musil píše:Pánové - a co řeknete na tohle? Podrobnosti sice neznám, ale (někde, někdy nějak) jsem zaslechl, že obvykle takový "azylanti" před svým odjezdem své byty prodávali. A nyní:
Přehlídl jsem něco?
Jo, samozřejmě vloupání do bytu je trestný čin jestli se nepletu, tedy trestný čin krádeže vloupáním.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
http://www.novinky.cz/domaci/218008-ter ... rnach.html
http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/ ... 01125.html
http://domaci.ihned.cz/c1-48328230-radn ... znasilnuji
http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/ ... 01125.html
http://domaci.ihned.cz/c1-48328230-radn ... znasilnuji
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Tohle etnikum se řídí svými vlastními nepsanými zákony (kdo by je v minulosti i psal), a proto považují za své vlastnictví vše, co lze uvidět a na co došáhnout a také své vlastnické právo náležitě uplatňují a se svými nově nabytými statky nakládají.MartasBrno píše:No to je zásadní omyl - jakých svých bytů, když je předtím prodali? Žádné tyhle byty jejich nejsou. Můžou si ovšem koupit nové byty, domy, nebo si je někde pronajmout. Pokud mají za co, a pokud jim někdo vyhoví.Luděk Musil píše:Pánové - a co řeknete na tohle? Podrobnosti sice neznám, ale (někde, někdy nějak) jsem zaslechl, že obvykle takový "azylanti" před svým odjezdem své byty prodávali. A nyní:
Přehlídl jsem něco?
Pouze ostatní většinová společnost má jiná odlišná pravidla, která považují za neslučitelná s jejich vlastními. Nabízí se proto filosofická otázka, která pravidla jsou ta správná? Každá skupina si hájí ta svá. Proto se oficiální stanoviska a postupy řešení vždy zastaví u konstatování, že majoritní společnost (se svými pravidly) nerozumí jiné odlišné minoritní společnosti řídící se pravidly jinými, jí zcela vlastními a z tohoto nepochopení odlišností následně pramení rasismus a xenofobie.
Jak geniální vysvětlení.
Nedávno nám sousedovic smečka hladových psů roztrhala tři desítky slepic. Kohout nyní vyplašeně běhá po dvoře křičí při každém štěkotu psů. Asi budu muset zbylému kohoutovi nějak vysvětlit, že jeho pojetí pravidel chování slepičího společenství byla v rozporu s pravidly psí smečky, která jestli nepochopí a nepřestane na psy za plotem xenofobně křičet, budu muset provést exekuci a skončí v polévkovém hrnci.
Asi jsme ve společenském životě a stanovení pravidel zašli příliš daleko a budeme nuceni se postupně navracet zpátky k pravidlům, která jsou blíže přírodě. Evoluce dle Darwina je založená na přírodním výběru, kde silnější a přizpůsobivější přežívá a slabší je určen k zániku.
Chování tohoto etnika dokazuje tuto teorii a přidal bych proto k jeho označení dnes velmi populární označení "bio".
kde nafasuju potrebny nastroje?vintera píše: Asi jsme ve společenském životě a stanovení pravidel zašli příliš daleko a budeme nuceni se postupně navracet zpátky k pravidlům, která jsou blíže přírodě. Evoluce dle Darwina je založená na přírodním výběru, kde silnější a přizpůsobivější přežívá a slabší je určen k zániku.
Chování tohoto etnika dokazuje tuto teorii a přidal bych proto k jeho označení dnes velmi populární označení "bio".
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
návrat musí být dokonalý, naprostá většina zvířat cizí nástroje nepoužívá, má své vlastní v podobě zubů, drápů, ostnů, jedových žláz a dále s tím související stavbu těla, rychlost výkonnost a také krycí zabarvení, které jim umožňuje splynout s prostředím, s barvami světlem či tmou. A ta jim slouží k přežití.
- MartasBrno
Ježkovy voči co to je? Asi jsme to nepochopil správně, ale člověk jako druh se vyznačuje intelektem a samoztatným myšlením, na rozdíl od zvířat. Proto má lidská společnost kulturu. A bohužel, asi to nebude správné pro všechny, ale menšina se prostě, podle mne, musí přizpůsobit většině, nebo odejít. Nesmířím se s tím, že bych se snižoval. Ať se oni přizpůsobí. (Tedy aby bylo jasno: Když už ne kvůli budoucnosti, tak aspoň za ty love které berou ať se přizpůsobí!)
Na toto téma jsme zapředli řeč u stolu společně s Gerem, Luďkem Musilem a jednou moudrou a léty ošvihanou ženou, která má evidentně zdravý rozum a dobrý odhad.
Můj postoj je takový, že není možné dokonale řešit situaci krátkodobě, v rámci jedné generace. Základem spokojeného života nás všech, bez ohledu na temperament je výchova, troufnu si říct, občanská výchova, která musí vycházet jak z rodiny, tak ze školy. Aby byla spoň nějaká naděje u menšiny, která má problémy na všech existenčních frontách, musí alespoň chodit do školy, kde se naučí slušnému životu a bude vedena jako kdokoliv jiný k zodpovědnosti za svoje činy.
Tím by se i rozbily jejich prohnilé rodinné vazby, které jsou sice jejich osobní svobodou, ale taky jejich vlastní zhoubou. Místo aby byli komunitou, která bude dělat nájezdy, měli by být množinou jedinců, slušně žijících s ostatnimi.
Teprve tito lidi mají šanci v kulturním prostředí vychovat svoje děti kulturně a zodpovědně.
My máme několik možností. Buď tento problém ignorovat, nebo zavést radikální řešení které napáchá jedině škody, anebo na to jít od lesa. A nadlouho. Můžete mi někdo říct, proč se těm lidem neukládá školní docházka, které by podmiňovala například sociální podporu? Je to problém systému, který se nechává ojebávat na každém metru, ale jen od toho kdo si to dovolí.
Ještě jedna věc, když už v tom článku bylo něco o hernách a podobně. Není náhodou nad slunce jasné, že hazard je jednoznačně špatný pro společnost, pro lidi, pro jejich život? Tak proč není plošně zakázaný? Protože z něj tečou prachy. Dokud se nezbavíme té české malosti, tak se ze společenských problémů totální spodiny nevyhrabeme nikdy.
Společnost by si zasloužila velkou proměnu, velkou obnovu mravních zásad a dávno zapomenutých vlastností jako čest, velkorysost, pokora. Toto je věcí lidí kteří jsou na výši, nikoliv finančně... ale lidsky.
Máte pravdu, jsem nemožný idealista.
Jo, ještě - nemyslím si, že se odnaučí za rok to, co se tu učili 40 let. A pak druhých 20. Bude to trvat aspoň tolik, pokud vůbec...
Na toto téma jsme zapředli řeč u stolu společně s Gerem, Luďkem Musilem a jednou moudrou a léty ošvihanou ženou, která má evidentně zdravý rozum a dobrý odhad.
Můj postoj je takový, že není možné dokonale řešit situaci krátkodobě, v rámci jedné generace. Základem spokojeného života nás všech, bez ohledu na temperament je výchova, troufnu si říct, občanská výchova, která musí vycházet jak z rodiny, tak ze školy. Aby byla spoň nějaká naděje u menšiny, která má problémy na všech existenčních frontách, musí alespoň chodit do školy, kde se naučí slušnému životu a bude vedena jako kdokoliv jiný k zodpovědnosti za svoje činy.
Tím by se i rozbily jejich prohnilé rodinné vazby, které jsou sice jejich osobní svobodou, ale taky jejich vlastní zhoubou. Místo aby byli komunitou, která bude dělat nájezdy, měli by být množinou jedinců, slušně žijících s ostatnimi.
Teprve tito lidi mají šanci v kulturním prostředí vychovat svoje děti kulturně a zodpovědně.
My máme několik možností. Buď tento problém ignorovat, nebo zavést radikální řešení které napáchá jedině škody, anebo na to jít od lesa. A nadlouho. Můžete mi někdo říct, proč se těm lidem neukládá školní docházka, které by podmiňovala například sociální podporu? Je to problém systému, který se nechává ojebávat na každém metru, ale jen od toho kdo si to dovolí.
Ještě jedna věc, když už v tom článku bylo něco o hernách a podobně. Není náhodou nad slunce jasné, že hazard je jednoznačně špatný pro společnost, pro lidi, pro jejich život? Tak proč není plošně zakázaný? Protože z něj tečou prachy. Dokud se nezbavíme té české malosti, tak se ze společenských problémů totální spodiny nevyhrabeme nikdy.
Společnost by si zasloužila velkou proměnu, velkou obnovu mravních zásad a dávno zapomenutých vlastností jako čest, velkorysost, pokora. Toto je věcí lidí kteří jsou na výši, nikoliv finančně... ale lidsky.
Máte pravdu, jsem nemožný idealista.
Jo, ještě - nemyslím si, že se odnaučí za rok to, co se tu učili 40 let. A pak druhých 20. Bude to trvat aspoň tolik, pokud vůbec...
Naposledy upravil(a) MartasBrno dne ned lis 28, 2010 21:12, celkem upraveno 1 x.
takovou vyjimku uzakonili pred ne moc lety fasiste a z nejajko divneho duvodu se nam nelibila.MartasBrno píše:Kurňa, není fakt lepší uzákonit vyjímku na odstřely přemnožené škodné? Ale jak potom člověk obstojí před svým svědomím???
co to hergot je zase za vetu? zase si nevidite do huby? tohle si placejte po 10 pivech v hospode a ne verejne pred celym svete na internetu a nehazte takove svinstvo na ladaklub.
diskutujte slusne a normalne, sneste jasne argumenty, nabidnete pohled do historie, navrhnete reseni. ale takove dobytkarny si nechte od cesty.
VAZ 2104 1.3 1989
jak je to dlouho od zmizení tý osmiletý holčičky-6 týdnů ? a kdy bylo ve zprávách že chtěl nějakej úchyl na Brněnsku zatáhnout do auta a odvést školačku-díky bohu že mu utekla a dnes ráno čtu na novinkách že nějaký výrostci pobodali 3 kluky ve věku 9-13 let-co se to děje ? tohle udělat nějakej hajzl mý rodině tak je mě jedno jestli je třeba fialovej nebo žlutej ale rozhodně by NEODEŠEL PO SVÝCH...... násilí na našich nejmenších by mělo být trestáno vyjímečně tvrdě-hmotnou škodu lze nahradit , ale vraždu a nebo zmizení vlastního děcka ne.proto by měli být pachatelé podobné trestné činnosti trestáni vyjímečně tvrdě bez ohledu na barvu pleti a bez ohledu na jejich věk.....
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Klid, řekl bych, že to bylo myšlený v nadsázce. Na druhou stranu je fakt, že problematika skupiny nepřizpůsobivých obyvatel, kterou, řekněme si to otevřeně, většinově tvoří cikáni, by se měla nějak řešit. Je jasný, že pokusy o jejich začlenění do normální společnosti selhávají (čest výjimkám), jaký tedy navrhuješ řešení? A je třeba toto vyřešit dřív, než nám ten problém přeroste přes hlavu (a to doslova, vzhledem k jejich natalitě).JmJ píše:takovou vyjimku uzakonili pred ne moc lety fasiste a z nejajko divneho duvodu se nam nelibila.MartasBrno píše:Kurňa, není fakt lepší uzákonit vyjímku na odstřely přemnožené škodné? Ale jak potom člověk obstojí před svým svědomím???
co to hergot je zase za vetu? zase si nevidite do huby? tohle si placejte po 10 pivech v hospode a ne verejne pred celym svete na internetu a nehazte takove svinstvo na ladaklub.
diskutujte slusne a normalne, sneste jasne argumenty, nabidnete pohled do historie, navrhnete reseni. ale takove dobytkarny si nechte od cesty.
21113 >>> 21113 >>> 21113