Poruchy
Moderátor: Moderátoři
Martina: ne nejsem škodolibý...tenkrát jsem měl jen docela neříjemný mrazení z toho co dalšího se na autě pos..e. Zvlášt když mi na Mělníku řekli abyc se nedivil že kat může vydržet sice 200 000km ale jeho fabrikou udávaná životnost je 80 000km.
Dušan: buď rád, že ti to chodí a bastlení a výzkumu se věnuj až jdyž se něco odejde.. nebo zkus obejít servisy, když neuspějěš doma tak ukrajina je za rohem )
už je to skoro rok co nad takovýhlema věcma nejsem nucen přemýšlet
Dušan: buď rád, že ti to chodí a bastlení a výzkumu se věnuj až jdyž se něco odejde.. nebo zkus obejít servisy, když neuspějěš doma tak ukrajina je za rohem )
už je to skoro rok co nad takovýhlema věcma nejsem nucen přemýšlet
Čau chlapi,
Tak včera mi začala pekejlně klouzat spojka, vubec nevím proč.Olej nikde nesmrdí že by tam vlítl, fakt nevim každopadně nad 3tis. ot to neni moc schopny přenášet výkon na převodovku...Najeto mám 14 tis tak se to spojí s rpohlídkou:-)
Mno co nebo spíš kdo jiný mi zbývá..Burian. - jako ne že bych jej nerad viděl ale ..ale...
Tak včera mi začala pekejlně klouzat spojka, vubec nevím proč.Olej nikde nesmrdí že by tam vlítl, fakt nevim každopadně nad 3tis. ot to neni moc schopny přenášet výkon na převodovku...Najeto mám 14 tis tak se to spojí s rpohlídkou:-)
Mno co nebo spíš kdo jiný mi zbývá..Burian. - jako ne že bych jej nerad viděl ale ..ale...
Lada 21124 1,6 16V bosch euro 3
Kdysi jsem na ruskym webu našel test spojek pro desitkovou radu.. celkem asi tak 10 vyrobcu , ruzne ceny.. a velmi rozdilne vysledky.. origo dil tak nejak uprostred s poznamkou o velmi promenlive kvalite.. vitezem byla spojka od Valea, .. v cesku moc k sehnani nebude... no co treba v ramci zaruky dostanes kus co se povedl.
no ten zvuk je normalni podle servisu v na melniku... taky me to prislo divny...Wolf píše:Ja jsem ho uz menil. Ale ja jsem ho slysel dost vyrazne kdykoliv jsem vystoupil z auta s bezicim motorem a tak jsem to nevydrzel a predesel jsem vymenou nejake kriticke situaci (resp. jsem to riziko snizil). W.
kdo vi palvove cerpaldlo je docela draha legrace... snad vydrzi
Tonda někde kdysi psal, že tam po nějaké úpravě pasuje nějaké levnější čerpadlo, ale nevím, zda si to pamatuju dobře. Tondo, co ty na to?
Sk.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelo to normalne, ale psychycky jsem to nevydrzel (a stejne ten zvuk byl dost neprijemnej). Stalo mne tusim asi pet tisic, uz si to dobre nepamatuji a mam tam ted cerpadlo z kombika 110 rady (to je tusim 112?). W.Jiri píše:no ten zvuk je normalni podle servisu v na melniku... taky me to prislo divny...
kdo vi palvove cerpaldlo je docela draha legrace... snad vydrzi