Air box neboli čistič vzduchu a jeho úpravy
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Křečík Barbuška
Robím teď z 0-100 za 12 Ne... Zatím jsem jenom kodrcal po městě, takže bez dojmů. Ale když jsem nastartoval a dal ruku zepředu do roury, tak bylo cítit jak si to táhne... Všechno jsem utěsnil, přívod teplého vzduchu a dírky pro ten malej filtřík, spoje. Až bude možnost zkusím někde roztočit trojku a pokud půjde víc jak 6500 tak budu moct napsat, že je to i lepší než předtímKoko Loko píše:Jaké jsou první dojmy?
co pouzit filtr box z hranatyho a nathnout to kratsi cestou napravo od chladice? slo by to tam lip bez ostryho ohybu a zamezilo by se moznymu ohrivani vzduchu od chladice
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
kamarad to ma na Skoda vyresene takovou tim sirokym husim brkem na kabely..idealka, tvarovatelne...
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Dostal ste Bludišťáka!
- Křečík Barbuška
Otázka pro Maja, psal jsi něco o tom, že třeba nastavit karb s ohledem na ořezané sání, proto se ptám co jsi tím myslel. Předpokládám, že základní věci jako plovák a vůle klapek zůstávají, takže mi vychází, že jsi myslel změnu velikosti trysek a vzdušníků za účelem vyrobení bohatší směsi. Máš nějaké vyzkoušené hodnoty pro 15ctkový Ozónik?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
-
- Kontaktovat uživatele:
podla mna len staci nastavit bohatost, teda urcite je lepsie hrat sa s tryskami, ale zaklad je ked tam drbnes otvorene tak pohybat bohatostou a nanovo ju nastavit...
tak to budem robit ja, mam otovoreny airbox v skatuli a na zraze ho nasadim aby som vam vsetkym natrhal prdele
tak to budem robit ja, mam otovoreny airbox v skatuli a na zraze ho nasadim aby som vam vsetkym natrhal prdele
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
- Křečík Barbuška
V karburátorech nejsem vůbec kovanej, ale myslel jsem, že porejpáním těch dvou šroubků se pošteluje jen volnoběh a schopnost plynulého přecházení z volnoběhu do otáček a naopak, pro výrobu směsi pro jízdu pod palbou jsem myslel, že slouží trysky a vzdušníky, je tak? Nebo se jako vždy mýlím ?
volnobeznym okruhem jde paliva i behem jizdy pod plynem. takze kdyz udelas bohatsi smes na volnobeh, tak je bohatsi i behem jizdy pod plynem. volnobeh nepracuje pouze pri brzdeni motorem u karburatoru s ekonomizerem. (tak sem to pochopil ja, po letech vedeckeho vyzkumu )Koko Loko píše:V karburátorech nejsem vůbec kovanej, ale myslel jsem, že porejpáním těch dvou šroubků se pošteluje jen volnoběh a schopnost plynulého přecházení z volnoběhu do otáček a naopak, pro výrobu směsi pro jízdu pod palbou jsem myslel, že slouží trysky a vzdušníky, je tak? Nebo se jako vždy mýlím ?
VAZ 2104 1.3 1989
položím vám otázku na tělo - má nějakej přínos vyřezat do kapoty nad filterboxem obdélníkovou díru, dát do ní nasávač a ten nasávaný vzduch přivést na čouhající rouru z filterboxu? (1500ka na LPG)
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
- Křečík Barbuška
Ty chceš rozřezávat tu krásnou modrou kapotu?Acibuk píše:položím vám otázku na tělo - má nějakej přínos vyřezat do kapoty nad filterboxem obdélníkovou díru, dát do ní nasávač a ten nasávaný vzduch přivést na čouhající rouru z filterboxu? (1500ka na LPG)
Nevím u benzínu by to možná bylo přínosné, ale plyn prý nemá rád moc velkej průvan.
Ne,to v žádném případě, sháním se výhledové po jiné, tahle by šla v daném případě do měkkého obalu a k uskladnění, to bych jí neprovedl. Všechny věci, co upravuju, pořizuju 2x... Jednou původní, jednou moje.
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!