Moderátor: Moderátoři
díky hledal jsem to tady ale nenašel jsem, proto ten dotaz, bohužel tam mam bombuLuděk Musil píše:Že by krumpáčem?![]()
![]()
![]()
Už se to tu probíralo - takže ve zkratce:
Pokud nemáš v kufru LPG bombu - máš to o kus jednodušší. Vyndáš zadní opěradlo a "10" oříškem na velmi, velmi dlouhém nástavci vyšroubuješ dvě matky, které drží mechanismus zámku ve víku kufru. L.
Bohužel není. Včera navečer jsem si na to vzpomněl a proto jsem se do toho kufru podíval ..... mechanismus zámku je odlišný od 2101 - drátková varianta nepřichází do úvahyWill píše:...pokud je to stejné jako u 2101 - tedy jen zaklaplé...
ještě jsem to nezkoušel, ale určitě ji vyzkouším, dík za radu.Will píše:a tou mojí metodou to vážně nejde? Zrovna o víkendu nám před barákem plakal jistý majitel 05, že mu někdo během toho co si kupoval cigarety ukradl tašku z kufru (kam si ji schoval, aby neležela na sedadle). Bylo mi trapné ptát se, jak se tam dostali, prý ale "naštěstí nepoškodili zámek, takže se to dá zase zavřít" - musí to být velmi jednoduché.
Zkoušel jsem to jiným klíčem, co pasoval do drážek, ale zámek funguje dobřeMichal Pokorný píše:No, pokud je ten zámek opotřebovaný tak je to skutečně jednoduché, to jde pak tím zámkem otočit čímkoli co je po ruce (u všech mých Lad jsem ihned po koupi z tohoto důvodu zámky měnil), ale pokud funguje tak jak má, tak to jednoduché vůbec není