Předběhl si me - je to Wartburg WVKoko Loko píše:Nevypadá to tak až moc zle, jen poněkud nezvykle, trochu mi to připomíná poslední Wartburgy, každopádně by to chtělo trochu chromu na chladič a možná i barevné nárazníky i když nejsem moc jejich příznivcem.
2107
Moderátor: Moderátoři
jo jo 2151 je jeden z mala novych modelu lady na ktere vzhledove nevidim nic, na co bych si "musel zvykat" a presto je celkove svuj. Kalina je hezka, ale trochu smrncu ji chybiPavel04 píše:Tvary se v realu asi bohuzel nezmeni, me se libil ten nastupce 2104, ale to uz je na jine tema.
bohuzel 2151 podle vseho nebude.
VAZ 2104 1.3 1989
-
No, já si tiše myslím, že tohle se vyrábět bude i po roce 2009, ale ne v Rusku. Hádám, že tenhle facelift je určen pro 07 produkované montážním závodem v Egyptě, který se tou doubou má stát výrobním, případně pro nově budovanou fabriku v Jordánsku. Něco jako Hillman vyráběný už 50 let v Indii a před tím 10 let v GB .
-
- Kontaktovat uživatele:
keby aj mala byt tak sa sem dostane tak v 2015 ked uz bude zase po funuse a moralna mrdka (moralny srot)Wolf píše:Jj, kez by byla ... W.JmJ píše:jo jo 2151 je jeden z mala novych modelu lady na ktere vzhledove nevidim nic, na co bych si "musel zvykat" a presto je celkove svuj....bohuzel 2151 podle vseho nebude.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A stejně by se našli lidi, co by si to morálně koupiliMyso píše:keby aj mala byt tak sa sem dostane tak v 2015 ked uz bude zase po funuse a moralna mrdka (moralny srot)Wolf píše:Jj, kez by byla ... W.JmJ píše:jo jo 2151 je jeden z mala novych modelu lady na ktere vzhledove nevidim nic, na co bych si "musel zvykat" a presto je celkove svuj....bohuzel 2151 podle vseho nebude.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dle mého názoru, by se už v Rusku neměli tímto vůbec zabývat. Je třeba nechat řadu 2105 spát a v klidu odpočívat v automobilovém nebi. A né oprašovat staré a nepraktické věci. Tím na sebe upoutávají jenom pozornost, neschopného výrobce, který jenom upravuje staré a ještě starší. Mám s toho divný pocit, jak to vlastně v tom Rusku do budoucna vlastně myslí
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
- Křečík Barbuška
Máš pravdu, kdyby s tím došli v době čtyřtaktního Warťase bylo by to pochopitelné, ale po tolika letech je to poněkud zvláštní, navíc dnešní trend automobilové produkce je jinde. Ale za takových 60-70 tis. bych to nové koupil. Každopádně stará 2107 mi přijde daleko estetičtější .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
presne tak je to otazka prodejni ceny.. jenze jak pises tak 60-70 tis je hluboko pod nakladovou cenou ... proste je jedno jestli linka produkuje stary nebo novy auto pracuji tam furt lidi kteri se musi zaplatit a fabrika spotrebovava suroviny......energii.........Koko Loko píše:Máš pravdu, kdyby s tím došli v době čtyřtaktního Warťase bylo by to pochopitelné, ale po tolika letech je to poněkud zvláštní, navíc dnešní trend automobilové produkce je jinde. Ale za takových 60-70 tis. bych to nové koupil. Každopádně stará 2107 mi přijde daleko estetičtější .
kdyby nemeli konstruktery a sem tam neukazali model ktery je novy a originalni tak to pochopim ale tenhle facefit fiata 124 je neco jako semestalka pro skupinu studentu - at se pokusi co se z tohoda udelat a at vidi ze nekonecne oprasovani neceho stareho nikam nevede... pustit to do seriove vyroby mi prijde picovna
myslim ze seriove montovany uzaver diferencialu by vzbudil vetsi zajem:-))))) (bylo by to jednodussi a stalo by to min penez )
- Michal Pokorný
Tak to máš pravdu na 100%, ten plast místo chromů vypadá dost divně. Hlavně klasická 2107 je prostě udělaná jako hranaté auto, tak že když se mu nějak násilně vnutí kulatější tvary tak to nemůže dopadnout dobře. Myslím, že můžete být v klidu, i kdyby se to začalo vyrábět tak u nás to určitě neuvidíme, protože to určitě bude mít motor, který si z nějaké normy Euro nebude dělat "těžkou hlavu" Mám takový dojem, že je to zamýšleno vyloženě pro trh v zemích bývalého Sovětského svazu, ale zas na druhou stranu si myslím,že tam by se to možná mohlo setkat s úspěchem, no a kdyby byl zájem, tak proč to nevyrábět. Snad si Lada dělá nějaký průzkum místního trhu, než vůbec začne nad něčím takovým přemýšlet, no i když ..... asi neKoko Loko píše:Každopádně stará 2107 mi přijde daleko estetičtější .
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104