okno
Moderátor: Moderátoři
okno
Zdravim vsetkych, tazko sa mi pohybuje oknom na lavych prednych dverach. Pozeral som aj dovnutra dveri v com je problem a zistil som ze drhne samotne okno a rukou ho ani nepohnem(!) aj ked odskrutkujem lankovy mechanizmus. Vodiace drazky su pritom uplne v pohode, podla mna... Uvolnil som aj drazku vo vnutri dvier, ale stale sa s tym da pohnut len velmi tazko... Nemate na to nejaky recept? Dik
VAZ 2103, 1978 Yellow express
Ta guma ve které okno jezdí má na povrchu něco jako samiš. Mně to jednou drhlo tak silně, že se mi při stáčení dolů vyvlíklo sklo z toho vodícího plechu Základ je mít správně uložené ty vodící lišty uvnitř dveří - pokud jsi s tím nehýbal tak to tím nebude.. Při výměně dveří si pamatuju, že se mi tam pořád šprajcovali a musel jsem to zpětně rozdělat a ještě jednou lépe usadit. Ten samiš jsem si namazal nějakým olejem, ale šetrně...! Aby to potom při stahování nezaprasilo sklo. Zlepšilo se to, ale je to asi jenom dočasný řešení, než olej vyschne... Pak už jedině sehnat ty gumy novátory
- Křečík Barbuška
Když už jste u těch oken, repasuji zánovní zadní dveře na 05 mají malou nevýhodu a tou je vymlácené velké sklo. Zatím jsem nepřišel na způsob jak tam naimplantovat nové.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
??? Musí se vymontovat vodící lišta, mechanismy, lanko... myslím že i vytáhnout jedna z gum. Malý okno může zůstat. Okno se vloží do dveří a nasouvá se ze spodu do gum. Je to celkem prekérka. Pak zase všechno namontovat zpátky a je to. Doporučuji si na to vyčlenit více času Dá se u toho zakotvit i na několik hodinKoko Loko píše:Když už jste u těch oken, repasuji zánovní zadní dveře na 05 mají malou nevýhodu a tou je vymlácené velké sklo. Zatím jsem nepřišel na způsob jak tam naimplantovat nové.
- Křečík Barbuška
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo máš tady dole a pak na další stránce:
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
Pokud ti nejde stahování, nejspíš je jen někde zaseklý lanko, nebo spadlo z kladky atp. Nic zas tak složitýho, přijdeš na to
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
Pokud ti nejde stahování, nejspíš je jen někde zaseklý lanko, nebo spadlo z kladky atp. Nic zas tak složitýho, přijdeš na to
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).