vune benzinu
Moderátor: Moderátoři
vune benzinu
V kabine 2105 to je cejtit,jako gdyby nadrz byla pod sedackama,lec neni.V kufru ale necitim nic.kudy se to este muze dostavat do kabiny??
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to jde od nadrze, pak bych zkontroloval, jestli je dobre zasroubovana. Ne pres zavit. Kdyz jsem mel plnou nadrz a spatne zasrubovanou, tak to bylo v aute dost citit.
Mozna je to spis od motoru. Nevim jak u Ludkoveho "icka", ale u karbu bych prosel palivove hadicky a srouby, kteryma je uchycene palivove cerpadlo a veci kolem paliva. Rekl bych, ze staci _dost_ malo aby to bylo citit. Mi se jednou objevil flek kolem paliv. cerpadla. Jen vlhka spina. V aute bylo smradu z benzinu moc. Tak sem dotahl ty srouby, kteryma je uchyceno cerpadlo k motoru a prestalo to.
Mozna je to spis od motoru. Nevim jak u Ludkoveho "icka", ale u karbu bych prosel palivove hadicky a srouby, kteryma je uchycene palivove cerpadlo a veci kolem paliva. Rekl bych, ze staci _dost_ malo aby to bylo citit. Mi se jednou objevil flek kolem paliv. cerpadla. Jen vlhka spina. V aute bylo smradu z benzinu moc. Tak sem dotahl ty srouby, kteryma je uchyceno cerpadlo k motoru a prestalo to.
VAZ 2104 1.3 1989
u sedanov je to bezne - robi to netesnost pripojenia hadicky odvetrania nadrze. Staci zhodit plast sponad nadrze, zosunut dole hadicku z nasosku na hrdle nadrze, skratit ju, nahriat(napr. v teplej vode alebo od tepleho vika motora - nie otvorenym ohnom!) a nastoknut naspat. Este lepsie je kupit tu hadicku novu a vymenit ju len musi byt dostatocne dlha. Robil som x krat a vzdy to malo 100% uspesnost!
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne to tak isto spravil Majo , lebo u mna sa to dalo citit tiez a teraz kein problem. Nic necitit. Akurat len zmes do ostrekovacov , ked musim ocistit celne sklo.Majo píše:u sedanov je to bezne - robi to netesnost pripojenia hadicky odvetrania nadrze. Staci zhodit plast sponad nadrze, zosunut dole hadicku z nasosku na hrdle nadrze, skratit ju, nahriat(napr. v teplej vode alebo od tepleho vika motora - nie otvorenym ohnom!) a nastoknut naspat. Este lepsie je kupit tu hadicku novu a vymenit ju len musi byt dostatocne dlha. Robil som x krat a vzdy to malo 100% uspesnost!
Mne smrad benzinu sposobovala prestarnuta hadicka, ktora spaja oc. trubky nad zadnou napravou- bola este povodna /zvonku opletena textilom/.
Po vymene za novu smrad zmizol, odstranilo sa aj grganie nadrze cez ovzdusnovanie, padanie benzinu / aj trojite starty/, a dufam ze aj spotraba benalu.
Najlepsie sa uci na vlastnych chybach...
Po vymene za novu smrad zmizol, odstranilo sa aj grganie nadrze cez ovzdusnovanie, padanie benzinu / aj trojite starty/, a dufam ze aj spotraba benalu.
Najlepsie sa uci na vlastnych chybach...
BA3 2105 1.3 1986
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Huh tak já mám obrácený problém čím méně benzínu v nádrži tím větší smrad. Asi to ale vyřeší celková GO palivové soustavy. Trubka je původní dokonce i hadice. Jen jsem měnil tu u motorové části vč čerpadla protože jsem tam doplňoval palivový filtr a hadic už byla zteřelá. Smrad se stupňuje s tím čím je strmější kopec popřípadě čím víc šlapu na plynový pedál. Je to opravdu dost hnusný. Teď na srazu když jsem jel do kopce při spanilce mě z toho začly pálit oči.. a to jezdím na LPG...Benzín používám jen tak na 1 km ze 100... a smrdí to stejně. Už mne to sere. No nic škoda že jsem se nepodíval jestli Vašenkov měl ty trubky...
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Jednou mi kámoš řiká: cejtim benznín. A já na to: to je u žigula normální a najednou začalo auto skákat jak trefený a pak chcíplo. Kouknu do zrcátka a zamnou čára benzínu po celý silnici... Vystřelila hadička z karbecu a cákala benzín všude. Naštěstí nic nechytlo.Ivo píše:Já benzín v kabině necítím vůbec.