211x
Moderátor: Moderátoři
Ty bláho, tobě to krásně kvete . To já z korozi takový problém neměl.Začínalo to dole na předním blatníku u prahu - jemně, něco bylo zespod na lemech a na levých dveřích od spolujezdce - tam asi nejvíc - po celé délce spodní hrany dveří. No jo není nad pozinkovanou karoserii
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
jj, je to tak. Sice náhoda, ale hnedle u Hypernovy stály 2 pořádný autatavri píše:To je jasný, před chvílí jsem jel do Hypernovy, už z dálky tam vidím stát Ladu, říkám si, zaparkuji teda někde poblíž a zrovna k ní přicházel majitel - lubka320radek mb píše:to mě taky anebo to je prostě jen tím,že se na to soustřeďuješ.Skalouš píše:I na silnici mi připadá, že je vidím poslední dobou častějc.
Dá se zrušit a nebo alespoň ztlumit to šílený pípání když se u řidiče otevřou a nebo zavřou dveře???
Lubka320: Asi ti blbnou kontakty na ostatních dveřích.
Jinak by ti to pískalo i při otevřených ostatních dveřích.
V Mělníce mi řekli, že to vypnout nebo ztlumit nejde.
Zvykl jsem si.
Kontakt u řidiče je důležitý ještě kvůli imobilizéru. Když neběhá, musí se nejdřív dát klíček do zapalování a pak teprve se dá přikládat imobilizér....
Jinak by ti to pískalo i při otevřených ostatních dveřích.
V Mělníce mi řekli, že to vypnout nebo ztlumit nejde.
Zvykl jsem si.
Kontakt u řidiče je důležitý ještě kvůli imobilizéru. Když neběhá, musí se nejdřív dát klíček do zapalování a pak teprve se dá přikládat imobilizér....
Sk.
aha, tak to asi nejdou ostatní. Nebo jsem to ještě nezkoušel. Imobilizér mohu zapnout před i po zasunutí, takže to je tedy OK. A prosimtě, kde ten bzučák je schovanej, aby jsem ho kdyžtak nějako zabalil, aby to nebylo tolik pronikavé .
Nebo mi z toho praskne hlava
Jinak už mám s Ladou najeto asi 800 km a super, proti Samaře je prostě 1. JInak kdyby někdo chtěl koupit Samaru tak ji budu na jaře prodávat. Ale ještě dostane nový lak, protože jsem ji vyvařoval, tak ať je k prodeji jako nová
Nebo mi z toho praskne hlava
Jinak už mám s Ladou najeto asi 800 km a super, proti Samaře je prostě 1. JInak kdyby někdo chtěl koupit Samaru tak ji budu na jaře prodávat. Ale ještě dostane nový lak, protože jsem ji vyvařoval, tak ať je k prodeji jako nová
автомобил ваз 21113
Lada 21113 1,5 GTe 16V - 2002
LPG -
Lada 21113 1,5 GTe 16V - 2002
LPG -
Mě ty ostatní dveřní spínače taky moc nejdou, neb po čase přestanou fungovat všechny kvůli špatné kostře. (oxidace v upevnění.) Na ty tři ostatní prdim (ty ovládaj jen pípání a stropní světlo), ale u řidiče to udržuju právě kvůli tomu imobilizéru.
Kde to pípadlo je jsem nezkoumal.
Kde to pípadlo je jsem nezkoumal.
Sk.
Hledej podle zvuku.
Ze začátku mě to taky děsně sralo, ale nějak jsem si opravdu zvyknul a mám pocit, že to k té popelnici patří.
Ze začátku mě to taky děsně sralo, ale nějak jsem si opravdu zvyknul a mám pocit, že to k té popelnici patří.
Naposledy upravil(a) Skalouš dne pát úno 02, 2007 18:43, celkem upraveno 1 x.
Sk.
http://car-exotic.com/vaz-cars/vaz-2110 ... ent-7.html
zezadu je takovej podlouhlej konektor... já teď nevím, kde to vygůglovat schema svorkovnice... ale vyřadil bych ty piny, co mě otravují...
mě osobně to neotravuje... je to takový krásně ruský
zezadu je takovej podlouhlej konektor... já teď nevím, kde to vygůglovat schema svorkovnice... ale vyřadil bych ty piny, co mě otravují...
mě osobně to neotravuje... je to takový krásně ruský
Dodge Avenger 2.0 VVT