Kedze ty sa budes poobzerat, tak ja ji od Myša rovno kúpim .Cory píše:Mohlo by byt,ale skusim sa este poobzerat po blizsom okoli.Este ti dam vediet.
Myšo je možné? Jak provedeme předávku, máš nějaký návrh?
Moderátor: Moderátoři
Kedze ty sa budes poobzerat, tak ja ji od Myša rovno kúpim .Cory píše:Mohlo by byt,ale skusim sa este poobzerat po blizsom okoli.Este ti dam vediet.
Však proto jsem psal "myslím" .... tudíž - nejsem si jist!!! Od toho tu máme přece další odborníky... I já se rád něco přiučím ... mnohem radši než být poslán do pr..*Myso píše:??? to co je za pakarnu? sak zapalko tam davas preto aby si mohol zmensit odtrh (fyzicky), zvacsit uhol zopnutia kontakov. standard je 55+-3, s elektronikou mozes ist az po 65, teda ja som mal 65 a 1,1mm na svieckach...Vašátor píše:lehce zvětšit odtrh kladívek
aha tak prepac, ja som myslel ze ty uz vies vsetkoVašátor píše:Však proto jsem psal "myslím" .... tudíž - nejsem si jist!!! Od toho tu máme přece další odborníky... I já se rád něco přiučím ... mnohem radši než být poslán do pr..*
Šmarja ... neblbni!Myso píše:aha tak prepac, ja som myslel ze ty uz vies vsetkoVašátor píše:Však proto jsem psal "myslím" .... tudíž - nejsem si jist!!! Od toho tu máme přece další odborníky... I já se rád něco přiučím ... mnohem radši než být poslán do pr..*