Jasne ak pojdem rad ti všetko poukazujemnewpaudio píše:Uvidime na srazu... jsem na to dost zvedavej...

Moderátor: Moderátoři
No tady to je ale je to jen položené na cca rozměru. ten podklad a jeho barevnost atd se musí změnit, protože původně to bylo plánováno bez kastlíků. Náhledů variant tu mám asi 9ks abych si udělal představu. tohle je varianta 8 a je na ni "položen ten kastlík" takže to teď musím překopat defacto od základuMalda píše:Patrac: Hmmm, tak tomu rikam kseft ...Pak sem urcite nahod fotky. Zajima me, jak tam ty kapsy budou vypadat
NEPOUŽÍVAT !!!!! všechno strašně tahá vodu a rychle se to kroutí a navíc to pesniví. Pokud vámm nebude 100% těsnit gumička kolem skla ve dveřích a to nebude, tak vám to do roku a půl začně zevnitře plesnivět.. Proto jsem to teď na 04 začal dělat z plastu.Maysner píše:takze sololit nebo sololak nebo jak se tem vsem druhum nadava. okMatej píše:No povodne to malo bzt na podklad 2101 ale som zistil že tie su večšie ako 2106 o pr milimetrou ktore spravia velku paseku tak som ich trošku skratil ale skratil som ich až moc tak som si spravil vlastne podla predlohy starich a použil som običajnu desku ktora sa dava na zadek skrin a nabitku taka 0.3 cm deskaMaysner píše:a jako podklad pro koberec pouzivas vyplne z 01ky? nebo neco jiny?(ne ze bych si nevsim zacatku ale vyplne ti mohli pomoct i jen jako sablona)
Patrac píše:Velice pěkně do auta sedí z Felicie. je potřeba minimum dodělávek. Přední rádius sedí 100% v zadu je to jiné a navíc kratší ale nic co by se nedalo "přežít". Jen perlička felicia má v předních dveří udělaný prostor pro repro. Jen se standardně neosazuje. Včera jsem koupil ty kastlíky vč kompletních výplní předních dveří. Původně za ně na vrakovišti chtěli 300/ kus, nakonec protože ale neměli mnou požadovanou světlou barvu,ale jen barvu tmavě šedou tak mi je nechal za 200/kus. Jaké bylo moje překvapení, když po převozu domů a částečném rozebrání jsem zjistil že plata byla tak těžká kvůli tomu že měla osazena dvoupásmové reproduktory zn pioneer.
Dej si tam co chceš. Je to jen můj nápad. Asi kvůli tomu že doma máme feldu a tak jsem si to na ni chtěl oměřit. Myslím že by sedly i jiný a to i lépe. Je to jen můj nápad. kdo si to zrealizuje je jeho problém.Nemo píše:Patrac píše:Velice pěkně do auta sedí z Felicie. je potřeba minimum dodělávek. Přední rádius sedí 100% v zadu je to jiné a navíc kratší ale nic co by se nedalo "přežít". Jen perlička felicia má v předních dveří udělaný prostor pro repro. Jen se standardně neosazuje. Včera jsem koupil ty kastlíky vč kompletních výplní předních dveří. Původně za ně na vrakovišti chtěli 300/ kus, nakonec protože ale neměli mnou požadovanou světlou barvu,ale jen barvu tmavě šedou tak mi je nechal za 200/kus. Jaké bylo moje překvapení, když po převozu domů a částečném rozebrání jsem zjistil že plata byla tak těžká kvůli tomu že měla osazena dvoupásmové reproduktory zn pioneer.
Výborná inspirace, dík PátračiSnad nebudeš nas...j, když tvůj nápad použiju.
Takže jsem koupil felicia tapecíry 200,-/kus včetně repráků 2pásma Roadstar. Jsou OK, vyzkoušeno.
Jo a ty kapsy tam seděj vážně hodně pěkně.