Palubní počítač

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
hornak.active.sound

Palubní počítač

Příspěvek od hornak.active.sound »

Mel by negdo zajem o Palubní počítač podle
Palubni computer ?? Je tady moznost upravy pro nase vozidla,jen se nevyplati jich delat 2 nebo 3 ks,ale aspon 10ks.Mam moznost to rozject.
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

kolik by sis za to pital??. :happy8:
hornak.active.sound

Příspěvek od hornak.active.sound »

cenu chci co nejmensi,o konstrukci nejde,ta vyjde na par stovek,displej cca 2kila a procesor taky tak naaak,jde jen o soft,neboli o nekoho gdo by to podle podkladu naprogramoval a s moji nebo nasi spolupraci se to odladi,chvili to potrva ale vysledek by byl pjeknej a malej pocitac co se da v aute umistit kamkoliv.
Miso

Příspěvek od Miso »

Ja vidim ako najvacsi problem snimace. (Pokial teda nemate motor so vstrekovanim)
RadeCare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadeCare »

Prave zkousim neco podobnyho:
http://www.pajda.cz/modules.php?name=Ne ... e&sid=1066

Chtel bych to predelat na Ladu.
Funkce:
-- Vsechno mozny ohledne mereni rychlosti
-- Ukladani udaju o rychlosti
-- Doba dojezdu do cile
-- Dojezd na aktualni mnozstvi paliva
-- Po urcitych km upozorneni na servis (vycteno z manualu k 01)
-- moznost zapnout akust. upozornovani na prekroceni 50Km, 90Km
-- Ukazatel otevreni 2 komory
aj...
Střelec VFTS

Příspěvek od Střelec VFTS »

RadeCare píše:Prave zkousim neco podobnyho
Ahoj,chci se optat jestli jsi v projektu pokročil a nebo jestli z této akce sešlo.Dost mě to zajimá jak to vypadá?? :?: :?: 8)
Střelec VFTS
RadeCare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadeCare »

Střelec VFTS píše:
RadeCare píše:Prave zkousim neco podobnyho
Ahoj,chci se optat jestli jsi v projektu pokročil a nebo jestli z této akce sešlo.Dost mě to zajimá jak to vypadá?? :?: :?: 8)
Jo jo pokrocil a docela uspesne jsem zavedl par veci do praxe.
Pripevnil jsem cidlo z jizdniho kola (takovej ten malej caplik od tachometru) ze zadu disku levyho predniho kola. Na hadicku od brzdove kapaliny jsem pripevnil tu druhou cast a draty tahnul kolem motoru dovnitr auta(dokonce to s tim proslo STK). Tam jsem si udelal odpojitelnej konektor (COM), prece jenom ta Lada neni moc bezpecna:-) Koupil jsem za par korun konektor do palma III a jen tak pouzil ten program VeloAce (trosku jsem ho jeste poupravil, aby meril trosku vic nez jen do 60km/h :-/ A vse funguje jak ma....
Zjistil jsem, ze mi trosku promeruje tachec.... Ale, to se dalo cekat :-)
Jen bych chtel upozornit, ze to samozrejme nemeri uplne presne. Prece jenom ojeti vzorku, tlak v pneu a dalsi jiny vlivy na to maji docela vliv (stejne tak jako na normalni tachec).

Jinak z toho seznamu TODO toho zatim moc nemam. Nebyl cas a penize. Chtel jsem si koupit prutokovy cidlo abych mohl merit tu spotrebu, ale nechce se mi davat 2 x 1000,- za neco co nemam odzkouseny. Tak az casem...

Jeste upresnim, ze zatim to umi to stejny co ten VeloAce z tech stranek....
Střelec VFTS

Příspěvek od Střelec VFTS »

Ahoj RadeCare,potěšilo mě,že jsi pokročil v tomto projektu s tim počitačem.Nejsem moc znalý v elektrice a tak bych tě chtěl poprosit o ujasnění co je to ten Palm 3 a jak funguje,popřípadě kde se dá sehnat a za kolik.Líbí se mi,že dokážě měřit rychlost i v autě a ne jen na jízdním kole jak je uvedeno v odkazu.Pokud by to nebylo moc drahé,tak bych to dal do své Lady také.Samozřejmě pokud by jsi souhlasil tak za pomoci tvé rady a případně návodu tak aby to fungovalo,dost mě tvuj nápad zaujal.Díky :D :D :wink:
Střelec VFTS
RadeCare
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadeCare »

Střelec VFTS píše:Ahoj RadeCare,potěšilo mě,že jsi pokročil v tomto projektu s tim počitačem.Nejsem moc znalý v elektrice a tak bych tě chtěl poprosit o ujasnění co je to ten Palm 3 a jak funguje,popřípadě kde se dá sehnat a za kolik.Líbí se mi,že dokážě měřit rychlost i v autě a ne jen na jízdním kole jak je uvedeno v odkazu.Pokud by to nebylo moc drahé,tak bych to dal do své Lady také.Samozřejmě pokud by jsi souhlasil tak za pomoci tvé rady a případně návodu tak aby to fungovalo,dost mě tvuj nápad zaujal.Díky :D :D :wink:
Palm 3 je kapesni diar(pocitac). Dnes se da sehnat jiz za cenu zhruba kolem 700Kc-1000Kc. (Mel jsem jeden vyrazeny proto jsem ho pouzil). Viz. google.cz heslo palm 3 :-)
Je to pristroj, s kterym muzete delat neuveritelne veci (ne jen merit rychlost:-). Pracuje na operacnim systemu Palm OS a je mozne pro nej sehnat neuveritelnou kupu aplikaci. Navic ma displej fungujici na dotek. Takze je to i hodne efektni:-)

Omlouvam se, ale ted nemam moc cas Vam vysvetlovat vic. Az budu mit po zkouskach (skola je prece jenom dulezitejsi), tak bych pridal navod a nake fotky. Dekuji za pochopeni.
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“