I.SRBSKÝ Ladasraz

Jiné akce neorganizované Ladaklubem

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

No, byly by nějaké konkrétnější informace? Něco se sice dá vyčíst mezi řádky, ale třeba konkrétnější poloha místa srazu, nějaký odkaz na jejich fórum, kde to přetřásají, jakou formou a kam poslali "zvací dopis" atd. ?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Hnojar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hnojar »

Ohledně víza atp. :

"Na území Srbska a Černé Hory je občanům ČR umožněn vstup a pobyt do 30 dnů bez víza pouze s platným cestovním dokladem, pokud se jedná o cesty za nevýdělečným účelem či v případech tranzitu. V případě pobytu za účelem výdělečné činnosti či studia je nutno požádat o vízum srbskočernohorské velvyslanectví v Praze. Pokud nebydlíte v hotelu, je nutné se do 24 hodin po příjezdu registrovat na místním oddělení policie a při odjezdu zase odhlásit.
rizika Zejména v Kosovu je situace stále nestabilní, základní ostražitost je však na místě všude. Lidé jsou v drtivé většině přátelští, ovšem někteří ve vás uvidí reprezentanta země, která pomáhala rozbombardovat jejich vlast a nebudou proto dvakrát vstřícní. Pozor na místní řidiče! "

, ohledně místa srazu - RUMA..... nejbližší velké město Novi Sad... termín asi konec března....., přetřásají to asi tady http://www.lada-klub.com/viewtopic.php?t=68 ale prd tomu rozumím......
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Nechci být moc pesimistický, ale na tom fóru je registrováno 31 lidu a diskuze o tom srazíku (pokud je o srazu) je tak zatím nějak v plenkách. Nějak mě to zatím moc nepřesvědčuje i když nepopírám, že mě myšlenka účasti na zahraničním sraze nevrtá v hlavě, uvidímež jak se to bude vyvíjet dále.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Hnojar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hnojar »

Mno tak proto nás tam asi zvou ne ? :lol: Jo a do těch 31 členů počítáš i mně , Radka MB a další ? :cheers:
Luděk Ondrůch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Ondrůch »

Též o tom začínám uvažovat. Snad do té doby poskládám Oku, protože Nivou bych nejel.
VAZ 1117
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

Kua.Do toho du.Jestli mě někdo nabere teda.Nastoupit můžu buď v Hoře(kutný) a nebo Brno,Vyškov.
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
George DeLorean

Příspěvek od George DeLorean »

....to vypada zajimave. Jak jeto s tema pasama???? ....tak to abych stavel u kazde pumpy....... ???
TOYOTA EL54 Paseo
TOYOTA AE86 LEVIN
LADA 2101 1977 Movie star (2008-2011)
LADA 21011 1974 DMC (1995-2011)
LADA 21073i 1996 (2007-2009)
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

sakra ja som celkom zabudol ze na to treba pas :x
dalsia vec na vybavenie, ked vynasobim moju lenivost mojou zaneprazdnenostou a tuzbou po srbskom zraze dostavam sa k cislu 70percentnej pravdepodobnosti mojej ucasti na tomto. Nez som zistil ze treba pas, bolo to tak 90 :mrgreen:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

to vypadá že nás bude víc jak domácích :lol: já ted řeším jak se dostat k Radkoj to asi taky bude problém :roll: ale nějak to musím pořešit :twisted:
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS :)
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Majo píše:sakra ja som celkom zabudol ze na to treba pas ....
Tak to abych co nejdřív (čistě preventivně) zašel na magistrát :( . L.
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

dusin píše:Kua.Do toho du.Jestli mě někdo nabere teda.Nastoupit můžu buď v Hoře(kutný) a nebo Brno,Vyškov.
Zdarec...taktez bych se pridal. Videl bych to na autak plynak:) Benal by se clovek asi nedoplatil:) Jsem ochotnej jet s nekym ve VAZu a chopit se zase navigace.
Jinak vzkaz pro MARCELA! Co se pak domluvit a z Dobrusky dovalit do Kutny Hory a tam nabrat Dusina? A co Salwador??? To uz by taky vypadalo na plny auto, co rikate lidi? DUSIN, SALWA, MARCEL A CHETTAK s Pepinem?
Chettak :munky2:
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

Jinak vzkaz pro MARCELA! Co se pak domluvit a z Dobrusky dovalit do Kutny Hory a tam nabrat Dusina? A co Salwador??? To uz by taky vypadalo na plny auto, co rikate lidi? DUSIN, SALWA, MARCEL A CHETTAK s Pepinem?
To by šlo.Akorát mám obavu,že říjen nebude bojeschopnej.Ale teď se momentálně rodí v mé hlavě nápad,takže se uvidí po výkendu.

EDIT:Jo a to se jede i kus přes slovensko že jo?Že by sme se stavili v Partyzánském na kafe?
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

Chettak píše:
dusin píše:Kua.Do toho du.Jestli mě někdo nabere teda.Nastoupit můžu buď v Hoře(kutný) a nebo Brno,Vyškov.
Zdarec...taktez bych se pridal. Videl bych to na autak plynak:) Benal by se clovek asi nedoplatil:) Jsem ochotnej jet s nekym ve VAZu a chopit se zase navigace.
Chettak :munky2:

chvíly jsem si pohraval s myšlenkou jet se svím auti vlastně ještě pohrávám ale je fakt že na benol to vyjde dráž :cry: a psal jsem si se Salwem prej se mu nápad velice líbí a že uvidíme jak se to vyvine , tak držím palce
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Hnojar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hnojar »

Soudě podle toho jak se to vyvíjí, bude se jednat o 1. Československý ladasraz na srbském území...... :D
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

:lol:
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Zamčeno

Zpět na „Ostatní akce“