Dobíjí/Nedobíjí?
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Žádného takového symbolu jsem si nevšiml, které políčko máš přesně na mysli? Asi záleží na roku výroby neb u mne není zapojen ani drát do altíku.Pavel04 píše:a co znamena policko s ikonou autobaterie?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
ted nevim kolikata ta kontrolka je(lezi mi to nahore v pokoji a bezet se mi tam nechce). je oranzova nebo zluta a je na ni symbol baterky. v my 04ce mirne svitila obcas pohasla a zase se rozsvitilaKoko Loko píše:Žádného takového symbolu jsem si nevšiml, které políčko máš přesně na mysli? Asi záleží na roku výroby neb u mne není zapojen ani drát do altíku.Pavel04 píše:a co znamena policko s ikonou autobaterie?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ta snad bejvá červená, neMaysner píše:.....je oranzova nebo zluta a je na ni symbol baterky........
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Zkontroluj všechny kabely a konektory, jestli není někde něco uklepanýho.Pája píše:A nevíte kluci co znamená, když mi napětí kolísá? Při konstantních otáčkách mi lítá ručička voltmetru + - cca 1,5 voltu, celý auto bliká a já v něm pak po večerech vypadám jako idiot... PS: Altík, relé a vlastně i celej motor sem už měnil.
Lada 2105 - po dvaceti letech služby jí došel dech
Renault Megane II - kombi
Renault Megane II - kombi
- Pavel04
- Kontaktovat uživatele:
Zmer si to jestli si teda myslel ze to ukazuje v palubce - budik muze mit treba spatny -
Jo a k ty kontrolce, ted sem si to byl prohlidnout a rozsviti se az kdyz nastartuju motor tj- kdyz se toci alternator a tudiz dobiji, takze ma mozna opacnou funkci, diky nejakymu divnymu zapojeni...
Jo a k ty kontrolce, ted sem si to byl prohlidnout a rozsviti se az kdyz nastartuju motor tj- kdyz se toci alternator a tudiz dobiji, takze ma mozna opacnou funkci, diky nejakymu divnymu zapojeni...
Vaz 2107 no engine - 0g CO2
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm - tak to máš asi místo rozepínacího relé spínací . L.Pavel04 píše:Zmer si to jestli si teda myslel ze to ukazuje v palubce - budik muze mit treba spatny -
-
- Kontaktovat uživatele:
hmmm presne toto robi aj mne, ale iba pri zvysenych otackach, svetla blikaju, otackomer skace...Pája píše:A nevíte kluci co znamená, když mi napětí kolísá? Při konstantních otáčkách mi lítá ručička voltmetru + - cca 1,5 voltu, celý auto bliká a já v něm pak po večerech vypadám jako idiot... PS: Altík, relé a vlastně i celej motor sem už měnil.
pistky mam nozove, tam problem nevidim, uhliky su nove, vsetky kontakty vycistene...asi bude v prdeli regler...inak ma uz nenapada nic...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Myslím že někdo v nějakém jiném příspěvku psal, že to může být pojistkou.
Už jsem to našel. Psal to Marek. Za pokus to stojí. http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... b%EDjen%ED
Už jsem to našel. Psal to Marek. Za pokus to stojí. http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... b%EDjen%ED
omlouvam se za mystifikaci s kontrolkou. neni ani zluta ani oranzova je cervena. auto uz mi nakou dobu stoji a uz sem zapomel v jaky byla barve. nejak se mi nezdalo ze by byla cervena
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Co tě v té autoškole uči Takovouhle věc nevědětMaysner píše:omlouvam se za mystifikaci s kontrolkou. neni ani zluta ani oranzova je cervena. auto uz mi nakou dobu stoji a uz sem zapomel v jaky byla barve. nejak se mi nezdalo ze by byla cervena
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska