Čím natřít část výfuku?
Moderátor: Moderátoři
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Ano, první díl vyfuku vydrží dlouho. On se totiž brzo ohřeje, voda vypaří a tak nemá zevnitř tolik příležitostí korodovat, jako další díly, které se navíc pod autem hezky chladí a plní kondenzátem hlavně v tlumičích. Kupříkladu na Hnědém Ladovi když jsem sundal zadní tlumič (díl) jsem to otypl tak na 1,5-2 litry. Ale vylít to nešlo. Musím zkusit dírku, tak do 2mm, vrtačkou.
Natírání je hezký vysledek, špatná práce a protože to odchází hlavně zevnitř a jednotlivé výfuky stojí do cca 500Kč, tak bych to snad ani nedělal. Třeba u Sierry se první díl snad ani nekoupí, pak je KATalyzátor, ten stojí majlant (od 3 do 18 tisíc), pak je střední díl, za cca 3 500Kč a pak poslední díl za cca 1500 - 2000Kč. A stejně jsem to nenatřel.
Natírání je hezký vysledek, špatná práce a protože to odchází hlavně zevnitř a jednotlivé výfuky stojí do cca 500Kč, tak bych to snad ani nedělal. Třeba u Sierry se první díl snad ani nekoupí, pak je KATalyzátor, ten stojí majlant (od 3 do 18 tisíc), pak je střední díl, za cca 3 500Kč a pak poslední díl za cca 1500 - 2000Kč. A stejně jsem to nenatřel.
Bílý LADA a okřídlená spol.
mam pocit, ze keby si vyfuk natrel rezistinom tak ti to zhory, je to predsa len ropny produkt podobny asfaltuPool píše:Co říkáte na natření koncového dílu REZISTINEM ? Vím že výfuk hnije většinou zevnitř, ale jde mi spíš o to, aby po zimně nebyl rezavej jak liška a vypadal alespoň z venku zachovale.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam cely vyfuk nasopovany hlinikom, kedze nestal 500kc, a zatial aj po nejakych 3000km sa to tam drzi...teda aj na zvodoch (a to som si myslel ze sa to rychlo spali).
raz som natieral napravnicu hammeritom, a nedalo mi a natrel som aj zvody kam som dociahol, najblizsich 9km z garaze domov sa strasne dymilo spod auta, a doma som kukol pod auto a hammerit prec
co sa povodneho prveho dielu vyfuku tyka, podla mna je skoro vecny, akurat mne ho roztrhlo
raz som natieral napravnicu hammeritom, a nedalo mi a natrel som aj zvody kam som dociahol, najblizsich 9km z garaze domov sa strasne dymilo spod auta, a doma som kukol pod auto a hammerit prec
co sa povodneho prveho dielu vyfuku tyka, podla mna je skoro vecny, akurat mne ho roztrhlo
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
Já to tam napleskal (jenom zadní tlumič) nic nehořelo, ale asi se to místama připeklo a vytvořilo zajímavý barevný efekt. Výfuk z dálky vypadá jako rezavý. To je sice to čemu jsem chtěl předejít, ale doufám že hlavně to vydrží trochu dýl než jen tak bez ničeho.slavoj píše:mam pocit, ze keby si vyfuk natrel rezistinom tak ti to zhory, je to predsa len ropny produkt podobny asfaltu
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
MZ má pro změnu natřenej poslední díl základovkou od min. majitele. V kufru tehdá přivezl ještě jeden, vypadal skoro jako novej, ale pak jsme zjistili, že vnitřek tlumiče prostě urezl a plácá se tam volně. Zkrátka, tlumiče reznou zevnitř
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
no ja ked som daval na 06ku pre par mesiacmi naspat seriovy vyfuk, tak som si dal tu namahu, ze som vsetky casti vysmirgloval(lebo skoro vsetky mali uz svoj vek), natrel odhrdzovacom a znovu vysmirgloval a nakoniec natrel hlinikovou farbou(striebrenkou). Uz je to nejaky ten cas a drzi to tam. Je mi to az divne, dokonca aj na zvodoch, dokonca aj kde som skalu trafil je to len mierne oskulene
Ale drahsi vyfuk jedine sopovat. Seriovku by som vsak sopovat nedaval, to je neekonomicke, fakt to stejne uhnije zvnutra a stoji to par korun
Ale drahsi vyfuk jedine sopovat. Seriovku by som vsak sopovat nedaval, to je neekonomicke, fakt to stejne uhnije zvnutra a stoji to par korun
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4